Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '13

 
Kategori
Siyaset
 

Kendi kafasına sıkan BDP

Kendi kafasına sıkan BDP
 

Günaydın Türkiye'm


Başbakanın eski tarihli demeçlerini incelerseniz hemen her demecinde DTP’nin terör örgütü ve bölücü Kürt ırkçılığı üzerinden siyaset yaptığını, terör biterse DTP’nin de biteceğini söylediğini bolca görebileceksiniz. Koskoca başbakan yalan söylemeyeceğine göre şimdi kafalar hepten karışmış durumda. 

Bu söylemleri biz sade vatandaşlar duyduğumuza göre DTP yöneticileri duymamış olamaz.

Diğer yandan haberleri izleyen herkes Güneydoğu’da DTP’nin yarıya yakın oy aldığını, bir emirle bütün şehirlerde esnafa kepenk kapattırabildiğini, en son nevruz bayramı bahanesiyle başta Diyarbakır olmak üzere bölge şehirlerine milyonları sokağa dökebildiğini hatırlayabilecektir.

BARIŞ İSTEYEN PKK-BDP TARAFTARLARI (AKP’Lİ GÖZÜYLE BAKARSAK DA, ZERDÜŞT PKK’YA SIRT ÇEVİRMİŞ KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE HZ PEYGAMBERİN DOĞUMUNU KUTLAMAK İÇİN DİYARBAKIRDA TOPLANMIŞ MÜSLÜMAN KÜRT KARDEŞLER) 1

Başbakan yalan söylemeyeceğine göre; PKK’nın da DTP gibi bir sayası partisi, milyonlarca taraftarı ve milyarlarca dolar maddi gücü olduğu ortadadır.

BARIŞ İSTEYEN PKK-BDP TARAFTARLARI (AKP’Lİ GÖZÜYLE BAKARSAK DA, ZERDÜŞT PKK’YA SIRT ÇEVİRMİŞ KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE HZ PEYGAMBERİN DOĞUMUNU KUTLAMAK İÇİN DİYARBAKIRDA TOPLANMIŞ MÜSLÜMAN KÜRT KARDEŞLER) 2

Ayrıca DTP’li vekillerin teklifi ve AKP’li vekillerin de desteğiyle Avrupa Birliği Parlemento Birliği tarafından PKK “terör örgütü” tanımlamasından çıkartılıp eylemci, PKK elemanları da “aktivist” olarak tescil edilmiştir.  

Bütün bu durum ortadayken; bir gün sayın başbakan “Bu gün ne yapsam, ne etsem?” diye düşünürken, çocukluğumuzda seyrettiğimiz “Vikingler” adlı çizgi filmdeki kaptanın çocuğunun aklına birden bir şey geldiğindeki şimşeklerin çakması gibi beyninde şimşekler çakıyor ve PKK’ya “Çıkın gidin lan bu ülkeden” DTP’ye de “Siz de bana destek olun lan, analar ağlamasın artık” diyor ve ekliyor “Kimseye de bir şey vermem ha!!!”

Otuz yıldır hem Türk tarafından hem de Kürt tarafından onbinlerce anayı ağlatmış olan PKK, bir anda pişman oluyor. Hemen pılısını pırtısını toplayıp çekip gitmeye başlıyor.

Yine sayın başbakanın beyanatlarından öğrendiğimiz kadarıyla PKK ve Kürt ırkçılığına dayalı siyaset yapan BDP de, PKK’nın gitmesiyle artık kendisine gerek kalmayacağını ve biteceğini bile bile bu işe destek oluyor ve ekliyor “Sayın başbakanın dediği gibi hiçbir şey almıyoruz ve vermiyoruz.”

Sayın başbakana “Bunca yıl terörü kullanarak topladığım bu kadar oyu sana terk ederek senin %70’lere kadar çıkmanı ve benim de bitmemi canı gönülden kabul ediyor ve seni destekliyorum, yeter ki analar ağlamasın” diyor.

“AYRAN” MİLLİ OLDU, DERTLER BİTTİ.

Ve bütün bunları da ne yazık ki; Türk milleti hala yiyor ve milli içkimiz ilan edilen “ayran”ı bol bol içerek kafa buluyor

 
Toplam blog
: 40
: 645
Kayıt tarihi
: 30.12.11
 
 

PhD (Nükleer). Başka söze gerek yok bence... İçel'de yaşıyorum. ..