Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Puzzle yapıyorum hayatımdan; bir parçası diğeriyle, o diğeri bir diğeriyle ilgili olan. Tamamlamadım henüz, tamamlamaya da niyetim yok. Şimdiye kadarki kısmından çok memnunum, oluşmaya başlayan resimden şu görünüyor; Gören, duyan, söyleyen yani üç maymundan çok uzakta. Yaşamayı seven, yaşamla ilgili yazmayı da. Gözlemleyen..

Devamı
 
 
Şehitler ölmez, vatan bölünmez; çek bir pilav üstü kuru!

Blogun içinde geçen "ve sanırım ben şimdi BABA oldum" sözün bittiği yer olmuş. Bu ne kadar dolu, ne kadar insanın boğazında düğümlenen, ne kadar tam yerinde denir ya, öyle bir ifade olmuş. Sanıyorum yemin törenini izlerken, o disiplin, o heves, o aşk ile, insan tam da o an baba ve anne oluyor. Alp çok şanslı, böyle hücrelerine kadar onla dolu bir babası olduğu için ve siz de çok şanslısınız böyle bir gruru bu kadar dolu dolu ve olgunlukla yaşatan bir oğlunuz olduğu için. Çok güzel/di Ata Bey, yüreğinize sağlık. Hıımm, o teyzeye de bir çift laf etmek lazım ama blogun hissiyatına yakışmaz;)

08 Ocak 2013 10:44
Şehitler ölmez, vatan bölünmez; çek bir Ice Mojito !

Sanıyorum, baba olmanın en onurlu ve en zor anı. Bir erkek için de en onurlu ve en zor an bu olsa gerek. Hayat böyle işte, an geliyor, bir bakıyorsunuz,canınız büyümüş ve en kutsal görev için yollara düşmüş. Bir anne olarak, şu zamandaki askerliğe bakış açım çook farklı olsa da, dileğim her zamanın askerliği için aynı; Hayırlı tezkereler diliyorum Alp'e. Eminim yurdunun hangi köşesinde olacağından çok, ne amaçla orada olduğuyla ilgilidir ve eminim Şırnak'ı öğrenince gülümsemiştir(mojitoculara koz vermedi diye :))Vee, oğlunuzun yeni yaşını da en içten dileklerimle kutluyorum.

10 Aralık 2012 16:05
Şemdinli nire Bodrum nire !

Biliyor musunuz günlerdir tepkimi nasıl dile getireceğimi şaşırdım, sevindiğim şeyde bile içim kızar oldu, üzüldüğüm şeyde bile içim umut dolu oldu. Atletizmdeki başarılara sevindim, aslı abla arkandayımm koooşş dedi gamze peki gerçekte onların arkasında durması gerekenler duracak mı?kızdım, çünkü durmayacaklar. Foçadaki olayda Ege Üniv. yığınla insan koştu, taksiciler kan vermeye gidenleri parasız taşıdı, kenetlendik, içim umutla doldu. Güzel ülkemde belki sadece İzmir ele geçirilemeyecek!! Ve bu sabah magazin prog. tam da sizin tasvir ettiğiniz sahneler vardı. ne diyim, ne denir ki?

12 Ağustos 2012 12:09
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 01.07.09