Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '21

 
Kategori
Deneme
 

KENDİM İÇİN

Hiç düşündün mü bu zamana kadar kendin için ne yaptın? Sana ne ilham verdi? Seni bu zamana kadar ne sevindirdi? Gerçekten kendin için mi yaşadın bu hayatı yoksa insanları çok mu önemsedin kendini unutup? İşte sana kendini unutmaman için vereceğim tavsiyeler! Hazır mısın? Düş peşime... :)

1) KENDİNİ SEV. Bunu eğer sen yapmazsan senin adına kimse yapmaz.

2) KENDİNE İNAN. Sen kendine inanmazsan kimse sana inanmaz.

3) KENDİNLE İLGİLEN. Meslek hayatınla ilgilen,hobilerinle ilgilen. Devamlı üret. Üret ki gelecek nesillere iz bırak.

4) HAYATININ MERKEZİNE KENDİNİ KOY. Eğer hayatının merkezinde kendin olursan birinin seni üzme ihtimali olamaz.

5) HER ŞEYE KUCAK AÇARAK GİT. Bir yola çıkacağın zaman,bir işe başlayacağın zaman,yeni şeyler keşfedeceğin zaman korkma. Her şeye sevgiyle,kucak dolusu aşkla yaklaş.

6) NEREDE DUYGUSAL DAVRANACAĞINI BİL. Duygusal olmak toplumumuzda maalesef zayıflık olarak görülüyor. Oysa ki duygusal olmak,nazik olmak,şefkatli olmak insan olduğumuzu hatırlatan en güzel eylemler değil midir?

7) GİTTİĞİN YERE HUZUR VER. Her nereye gidersen git,kiminle olursan ol... Gittiğin yer seni bırakmak istemesin,yanındaki kişi seninleyken zaman dursun istesin.

8) DAİMA POZİTİF OL. Ruh emici insanlar bence bu hayatta en çekilmez olan insanlardır. Ruh emici insanlardan bence sosyal medyada dahi uzak durmalısın.

9) KENDİNİ KEŞFET. Bence hayatın anlamı,zevki,amacı,felsefesi keşfetmektir. Nefes aldığımız sürece keşfederiz, Her saniye her şey değişmektedir. Ve bu müthiş derecede heyecan verici...

10) KENDİNİ BUL. Kendini bul. Kalbinin sesini dinleyerek,hayatın senin için çaldığı şarkıda dans ederek,daima kendi yolunda,tüm samimiyetinle,sevgi dolu kalbinle,aşkla bakan gözlerinle,her başarının verdiği heyecanla yeniden doğarcasına... Kendini bul!

 

 
Toplam blog
: 24
: 260
Kayıt tarihi
: 13.07.20
 
 

Herkese merhabalar.Gazi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunuyum.Uzun yıllardır deneme,hikaye,şi..