Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '09

 
Kategori
Kitap
 

Kendini arayan adam!

Kendini arayan adam!
 

Kitap Ağustos 2009’da 735. baskı yapmış bulunmakla birlikte daha fazla okuyucuya ulaşması amaçlandığı için küçük punto baskıları 1 (bir) TL’lik satış fiyatıyla satışına devam edilmektedir.

Yazar kitabın önsözünde; “Bu kitap, ömrünü komünizme adamış ateist bir kişinin nasıl dönüş yaptığını ve iman ve Kur’an hakikatleriyle nasıl kucaklaştığını anlatmaktadır.

Salih Gökkaya adıyla bilinen bu ünlü kişinin hayatı müthiş gerçeklerle dolu ve tam bir ibret belgesidir. Bu yüzden kitap satış rekorları kırmakta ve elden ele dolaşmaktadır.

Kendini Arayan Adam adlı bu çalışma, bir hayal, bir hikaye veya bir roman değil; yaşanmış olaylar esas alarak yazılan bir eserdir. Bunun için de edebi bir kitap yazma kaygısıyla alınmamış, hadiseler nasıl yaşandıysa öylece aktarılmıştır. Bu yüzden eser, hikaye ve romanın edebi kriterleriyle değerlendirilmemelidir.

Bu kitabın amacı, manevi çöküntü içindeki topluma; özellikle de gençliğe, yaşanmış, ibretli ve örnek olaylar eliyle çözüm önerileri sunmak ve kişinin yaradılış gerçeğiyle yüzleşmesine katkıda bulunmaktadır. Bunun için de kitaptaki üslubun sade, açık ve akıcı olmasına özen gösterilmiş, cümlelerin kısa olmasına dikkat edilmiştir.

Kitap, yalnızca ünlü bir komünistin dönüşünü dile getirmiyor. Aynı zamanda boşlukta, anlamsız bir hayat süren insanlara bir kurtuluş önerisi sunuyor. Daha da önemlisi, gençlerimize iyi bir insan olmanın erdemini ve Allah’a yakışır bir kulluğun da doyumsuz güzelliklerini anlatıyor. Faydalı olması dileğiyle” demiş.

Kitabın Adı: Kendini Arayan Adam
Yazarın Adı: Halit ERTUĞRUL

Ayrıca Kitap;
-Yolculuğa hazırlık
-İhtiyar muhtarın acıları
-Zehirlenmekten lezzet alanlar
-O adam
-Toros dağlarında başlayan sohbet
-Önce Allah’a imanı anlatmalıyım
-Demek bu kitap
-Büyük patlama
-Görmediğimiz şeylere nasıl inanacağız
-Otobüs sohbetinin devamı
-Bu kainat kimin eseri
-Kapalı kapılar açılırken
-İlk namaz ve ilk itiraflar
-Asrın mektubu
-Salih beyin ikinci mektubu
-Salih beyin oğlu
-Bir babanın acıları nasıl dindi
başlıklı bölümlerden oluşuyor. Kitabın tamamı 94 sayfa ve Nesil yayınlarından çıkıyor.

http://www.nesilyayinlari.com

Kalın Sağlıcakla...

 
Toplam blog
: 108
: 2366
Kayıt tarihi
: 05.04.08
 
 

1972 Haziranında  Eskişehir'de doğdum. Edirne'de ikamet ediyorum. Duygu ve düşüncelerimi yazıya d..