Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '21

 
Kategori
Projeler
 

KENDİNİDEĞİŞTRDÜNYAYDEĞİŞTİRME

eTwinning proejelerimizden sınırları ortadan kaldıran yardımlaşma çalışmarını ,öğrenmeyi on planda tutan  Türkiyeden 7 ortak ve Azerbaycan  ortaklı kurucuğuluğunu KADRİYE ZARARSIZ öğretmnenimle  Eylül 2020 tarihinde  faaliyetlerimize başlamaktan onur duyuyorum.

İnsan dünyada var olan canlı cansız varlıklar ve çevre için sorumludur. Son yüzyılda insanların enerji üretmek için kullandıkları yöntemler, ulaşım ve sanayileşme, bilinçsiz tüketim,hızlı nüfus artışı sonucu atmosferde sera gazlarının artması küresel ısınmaya neden oldu. İnsan kaynaklı iklim değişikliği ve sonuçları doğa ile insan yaşamı üzerinde inanılmaz etkileri oldu.

Projemizde etkinliklerle dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek ,öğrencilerin tüm dünyaya seslerini duyurmalarına ,ailelerde farkındalık yaratmaya ,çevre bilinci kazandırmaya ,geri dönüşüm , karbon ayak izi gibi kavramları öğrencilerin hayatına dahil etmek için uygulanabilirliğini sağlamak ve yaşanabilir çevre kültürü oluşturmak kodlama becerileri, deney , gözlem becerilerinin geliştirilmesi projemizin ana hedeflerindendir.

Bu süreçte öğrencilerin Web 2.0 araçlarını kullanmaları teşvik edilerek, 21.yüzyıl gereksinimlerine sahip bireyler olmaları İngilizce dil becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir .

Eylül ayında başladığımız bu projemizde  şuana kadar sunumlar,iklim haritaları,fosterler,nesli tükenen canlıların seslenişi çalışması,kariktür dergileri,caps vb.etkinlikler yer almıştır.

Kuruculuğunuda yaptığım bu projede;

Toki Sosyal Bilimler Lisesi

MANİSA FEN LİSESİ

Kangal Anadolu Lisesi

Agdam, 152 nomreli mekteb

İbrahim Evren Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Kılıçoğlu Anadolu Lisesi

Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Marmaraereğlisi Opet Anadolu Lisesi

Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi

Scoala Gimnaziala Nr7

Okullarımızın ögretmen ve öğrencilerine tesekkürederim.Farklı etkinlik yazılarımızda buluşmak üzere...

 
Toplam blog
: 9
: 36
Kayıt tarihi
: 10.01.21
 
 

Selçuk Üniversitesi Fen -Edebiyet Fak. Biyoloji Bölümü mezunuyum.2010 yılında mesleki hayatıma Siir..