Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Kendinizi olduğunuz gibi kabul etseydiniz bu nasıl bir hafiflik yaratırdı?

Kendinizi olduğunuz gibi kabul etseydiniz bu nasıl bir hafiflik yaratırdı?
 

Kendimizi kabul etseydik, daha fazla sevseydik, süreklii eleştirmek yerine biraz da övseydik, bu hayatımızda neler yaratırdı?

Yaşama tutunmak, varolmak ve sevilmek adına ailemizi bazen istekli olarak bazense istemdışı kopyalayarak öğreniyoruz. Onlar bize ne kadar öğrenim için bir alan yarattıysa bazen bunun içinde sınırlı kalabiliyoruz. Yargılandıysak bazen onların bilinçleriyle ve bize olan bakış açılarıyla kendimizi yarfgılıyoruz. Ve bu kalıplaşıyor. Yetişkin halimizle de bunu devam ettiriyoruz. Ve kendimizi az sevmeyi öğreniyoruz. Tıpkı onlar gibi olup ailemizin duygusal mirasını devam ettiriyoruz.

Olurda bir gün böyle bir yazı karşımıza çıkarsa eğer bir farkındalık yaşıyoruz. Aaa bu bende de var diye.. İşte o zaman kendimiz olmaya başlıyoruz. Ve yumaklar çözülmeye başlıyor.

Size de bugün bu yazıyı okumak kısmet olduysa ve bir jeton düştüyse, ne mutlu bana.

Bu konuyu daha fazla irdelemeyi seçiyorsanız Theta Healing Bilinçaltı Terapisi ile her konuda çalışma yapıyoruz. Eğer bir adım daha da ötesine gideyim diyorsanız seminerde kendinizi daha da yakından keşfedebilirsiniz.

Artık kendinizi daha yakından tanımanın zamanı geldiyse bekliyoruz... Birlikte neler mümkün?

Sevgiyle,

Hümeyra Gürel

Theta Healer Certificate of Science Uzman Eğitmeni 

https://www.facebook.com/HumeyraGurelFarkindalikAtolyesi/?fref=ts

"Ne olursan ol yine gel" demiş Mevlana...Olduğunuz her halinizi kabul edip, kendinizden memnun olup başkalarının size bakış açılarını bırakıp kendinizi Yaradan'ın bakış açısıyla bakarak olduğunuz gibi sevmeyi, yaşamızı her gün daha fazla mutlu olup, keyif alıp neşe içinde olmanın nasıl bir his olduğunu bilmek istermisiniz.İsterseniz EVET diyebilirsiniz. Ve bunlar size Theta Healing® ile yapılacaktır.#byhumeyragurel#kendinoldünyayıdeğiştir #uyantürkiyem #Dahafazlabilincicinnelermumkun

 

 
Toplam blog
: 6
: 715
Kayıt tarihi
: 05.02.08
 
 

Üniversite. İşletme-Bsc.İnternational Business Administration, US-İnternational University. İlgi Al..