Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '11

 
Kategori
Deneme
 

Kendisini yazar(ım) zannedenler

Kendisini yazar(ım) zannedenler
 

Yazar....;

Yazarım diyor; O kadar ki her türlü medya kuruluşlarında yayınlanıyor. Milyonlarca göze değiyor kalemınden çıkanlar: İhtiyari ya da gayriihtiyari...

Yazar yazıcıdan farklı iletişim mesajlarının yaratıcısı, yazdığının sahibi, etkili özne, demek istediğini belirleme özelliğine sahip, ayrıcalıklı kategori olarak tanımlanır.

Madem öyle yazara saygı duyun!

Sizinle bir derdi olabilir, sizi takdir etmeyebilir, düşünceleriniz dikkatini çekmez hatta beğenmeyebilir, inandıklarıyla çatışırsınız, sevdikleri sizi sevmeye de bilir... Ya da:

Yaptığınız iş onun hoşuna gider, düşünceleriyle örtüşürsünüz, takdir ettikleri arasında siz olabilirsiniz, size sempati duyar sever belki, yakınları sizi ona önerir dikkatini çekersiniz... Öyleyse?

Sayesınde hem vezir hem rezil olabilirsiniz!

Yazar düşünür inanır ve yazar, okuyacak kitleleri de varsa ayağını denk al...! Ya düşünüyorsa, hissediyorsa, bildikleri varsa, tanıyanları bunları biliyor fakat o yazamıyorsa... Sen nesin Allah aşkına... Hele yazarsan kendini ifade etmekten aciz. Yazar mısın sen? Sakın tanımı yapanlarda bir anormallik olmasın.

Yok canım, sen yazıyorsun be, saçmalamış ukalalar.

 
Toplam blog
: 22
: 241
Kayıt tarihi
: 14.05.11
 
 

10 yıldır Öğretmenim. Yazmayı hep sevdim ama kimselere okutmaya cesaret edememiştim, gizlediğim t..