Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '14

 
Kategori
Güncel
 

Kent Konseyi'ni MHP-CHP ittifakı kazandı

Kent Konseyi'ni MHP-CHP ittifakı kazandı
 

Yeni dönem Kent Konseyi Genel Kurulu


Kent Konseyi, CHP-MHP ittifakının oldu

Yeni dönem Burdur kent Konseyi seçimli Genel Kurulu bugün Belediye Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti; 3 adayın yarıştığı Genel Kuruluda CHP-MHP ittifakının adayı Mahir Öztürk ipi göğüsledi.

Yıllardır sabık Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya’nın Kemal Arslan sendromu ve kuru inadı yüzünden çalıştırılamayan Burdur Kent Konseyi, Belediye Düğün Salonunda Genel Kurulunu topladı; yoğun katılın izlendiği seçimli Genel Kurul toplantısında ipi 201 oyla 3 aday arasından MHP-CHP ittifakının adayı Mahir Öztürk göğüsledi. STP Başkanı Kemal Arslan 27, AKP’nin adayı Mehmet Oral ise 90 oy aldı.

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı ve Kamu Sen İl Temsilcisi Mustafa Yiğit’in Başkanlığında Divan oluşturulmasından sonra saygı duruşunu müteakiben İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden Genel Kurul’a Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kent Konseyi Başkanı ve AFAD Müdürü Mehmet Oral, kitle örgütleri temsilcileri, sendika başkanları, meslek odası temsilcileri, muhtarlar ve diğer Genel Kurul delegeleri katıldı. Genel Kurul’a yoğun bir katılımın olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Açış konuşmasını yapan Başkan Ercengiz, sadece yöneticilerin değil halkın da konuştuğu bir yönetimden yana olduklarını vurguladı.

Adaylar da tek tek yaptıkları konuşmalarda delegelerden oy istedi. Kent Konseyi anlayışlarını anlattı.

Daha sonra seçimlere geçildi. Gizli oy açık sayım tarzının uygulandığı seçimde Mahir Öztürk ve listesi 102 oy alarak kazandı. Kemal Arslan 27 oy ve Mehmet Oral 90 oy aldı.

Mahir Öztürk basına verdiği demeçte “hep birlikte yöneteceğiz” diye birlik beraberlik mesajı verdi.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..