Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yedi iklim beş deniz dolaşmış emekli bir denizciyim, şiiri, edebiyatı .tasavvuf ve klasik Türk musikisini severim.. Siyaseti bulaşmadan takip ederim, teknolojinin getirdiği tüm kolaylıkları ve bilimi takip etmeye çalışırım.. Dünyayı yaşanmaz yapan politikacılara, karşı beyinsel bir alerjim var.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Okyanusta iz kalmaz...

Eski bir denizci olarak denizler karalardan daha güvencelidir diyorum.Okyanuslarda,fırtına vardır,dev gibi dalgalar vardır,ama insanların yüreğini yaralayacak insanlar yoktur.Doğa denizde yapacaklarının işaretini verir okuyabilenlere,ama insanların ne yapacağı bilinmez. Çok güzel ve anlamlı dizeler,elinize gönlünüze sağlık.

10 Aralık 2008 16:12
Ravel' in 'son kaseti!'

Müziğin milliyeti yoktur demeleri çok doğru,eğer müziğin nağmesinde tınısında insanın yüreğine doğru akan bir şey varsa,müzik büyüsünü göstermiş demektir. Estrumanlar mühim değil,notaların seyri ve tempo, müfettişide,arkadaşıda manavıda etkiler müzik bu olmalıdır.Müziğin sihrini hatırlattığınız için teşekkürler.

01 Eylül 2007 18:33
Vali götüren şarap ve İbn-i Sina

Tayinli bakanın yaptığı tamamen velinimetlerine hulus çakmaktır.İslam ahlakında böyle terbiyesizlik yapılmaz ve çalışanın gururu böyle kırılmaz.Bunlar patronlarına yağcılık yapmak için İslamda olmıyanı yaparlar,ama biz inançlıyız diye hava atarlar,böylece de bence İslamdan da çıkarlar.Üzümdü şarap oldu,şaraptı pişti belki terkip değiştirdi.Makam sahipliği bu kadar ucuzlamamalı.

18 Ağustos 2007 11:47
 
Toplam blog
: 8
: 560
Kayıt tarihi
: 12.12.06