Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '13

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Kepez’de Kuran-ı Kerim ziyafeti “Kur’an-ı gönlüne yaz”

Kepez’de Kuran-ı Kerim ziyafeti “Kur’an-ı gönlüne yaz”
 

Hafızlar


 Kepez Belediyesi’nin düzenlediği ve dünyaca ünlü hafızların Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunduğu “Kur’an-ı Gönlüne Yaz” adlı özel etkinliği, 5 binin üzerinde davetli izledi.

Kepez Belediyesi’nin Kasım ayı etkinlikleri kapsamında “Kur’an-ı Gönlüne Yaz” adlı özel programda, dünyaca ünlü hafızlar Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu.

 Dünya en güzel Kur’an-ı Kerim okuma birincileri Abdurrahman Sadien ve Ahmed Ebul Kasımi’nin yanı sıra, İstanbul Beyazıt Cami İmamı Suat Gözütok ile Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Kur’an tilavetleriyle Kepez Spor Salonu’nu dolduran binlerce davetliye unutamayacakları manevi bir gece yaşattı.

Kepez Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Menderes Türel, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediyesi Meclis üyeleri ile 5 binin üzerinde davetli katıldı.

Programın ilk bölümünde Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim'in insan hayatının en önemli rehberi olduğunu belirterek, Kuran-ı Kerim'in okunması, okutulması ve  tüm insanlığayayılması, anlatılması gerektiğini söyledi.

İstanbul Beyazıt Cami İmamı Suat Gözütok'un Kuran-ı Kerim tilavetinin  ardınadan Dünya birincisi İranlı Ahmed Ebul Kasımi güzel sesiyledinleyenlerin adeta gönüllerinin pasını sildi. Son olarak da Güney Afrikalı Abdurrahman Sadien,Kur’an-ı Kerim tilavetiyle salonu dolduran binlerce davetliye duygulu dakikalar yaşattı.

 Kuran-ı Kerim ziyafeti sonrası Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, katılımcılara ve sponsorlara tek tek çiçek ve plaket verdi.

 

 

Nazan Şara Şatana 

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....