Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kerem Bürsin’e büyük reyting şoku! Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi düşüşte!

Kerem Bürsin’e büyük reyting şoku! Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi düşüşte!
 

Dizi reytinglerde yere çakıldı!


Başrollerinde Kerem Bürsin, Gürkan Uygun ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun olduğu Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi reytinglerdeki düşüşünü sürdürüyor. Dizi bu hafta reytinglerde sert düştü!

Dizi son bölümü reytinglerde TOTAL de : 3.40 reyting ile 17. AB de : 3.56 reyting ile 9. Sırada yer alabildi. Dizinin share oranları ise gerçekten içler acısı...

Kerem Bürsin Şeref Meselesi dizisinde olduğu gibi bir kez daha beklentiyi karşılayamadı. Oyuncu tam anlamı ile reytinglerde büyük bir şok yaşıyor popülerliği iyice düşen Bürsin’in kariyeri nereye gidiyor acaba diye düşünmeden edemiyoruz! Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisindeki oyunculuk performansı ise gerçekten vasat. Bozuk Türkçesi ve anlamsız mimiklerini anlatmak bile istemiyorum.

Kerem Bürsin keşke spor salonlarında kas yapmak için harcadığı zamanı Türkçe ve oyunculuğunu geliştirmek için harcasaymış. Ekranda çoğu izleyici halk arasındaki değimle ‘’kas yığını’’ görüyor sadece. İzleyiciye kesinlikle kaliteli bir oyunculuk sunamıyor Kerem Bürsin.

Ayrıca dış ülkeden gelip sektörde nedense anlamsız pohpohlanan oyuncular var Kerem Bürsin’de onlardan biri bence.

Sürekli magazinlere gündem olan Kerem Bürsin görünen o ki bu şekilde bile diziyi kurtaramayacak. Ne diyelim bazen magazinlerde gündem olarak reklam yapmak yeterli olmuyormuş!

Dizinin konusu fena değil ama bana bazı eski boks temalı dizileri hatırlatıyor açıkçası… Senaryosu fazla özensiz ve izleyiciyi meraklandıracak heyecanlandıracak bir olay olmuyor dizide. Tüm bunların üstüne Kerem Bürsin’in bozuk Türkçesi ve sırıtan zayıf oyunculuğu da eklenince dizi çekilmez bir hal alıyor.

Leyla Lydia Tuğutlu bu dizide biraz daha iyi oyunculuk yapıyor önceki dizisine göre ama sanki karakteri bir önceki dizide canlandırdığı karakterle benziyor. Bence kendini tekrar etmiş keşke biraz farklı bir rolde karşımıza çıksaydı. Ben güzel oyuncuyu daha iyi ve farklı bir dizi ve karakterle ekranda görmeyi istiyorum şahsen ileride…

Bu Şehir Arkandan Gelecek tam anlamı ile bir hayal kırıklığı yarattı reytinglerdeki başarısızlığı ile. Dizi son haftalarda artık tam anlamı ile dibi görmeye başladı.

Dizinin kısa süre içinde reytinglerini arttırmazsa final yapacağı düşünülüyor.

Genellikle diziler için kanal ve yapım şirketi arasında 13-15 bölüm için anlaşılır. Dizi reytinglerdeki düşüşünü sürdürürse ve başarısını arttıramazsa bu gidişle ekran macerası kısa sürecek gibi…

Mehmet Engin

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..