Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kerem Bursin Endemol ile ekranlara geri dönüyor!

Kerem Bursin Endemol ile ekranlara geri dönüyor!
 

Şubat ayının ilk günü içerisindeyiz. Dolayısıyla yepyeni bir haftanın ve ayı karşılıyoruz. Bu durum kendisini gelen yeni haberlerle hemencecik gösterdi. Televizyon ekranlarında yer alan ya da yer alacak olan dizi ve programlarla ilgili arka arkaya gelen haberler sektörün yüzünü güldürüyor.

Bu sefer ki haberimizin kahramanı birçok ergen kızımızın hayran olduğu Kerem Bursin ile ilgili.

Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesi dizileri ile Unutursam Fısılda adlı filmde oynayan ve ülkemiz piyasasında yerini bir şekilde sağlamlaştıran Kerem Bursin hayranlarının sevinçten camı çerçeveyi indirebileceği bir haber bugün geldi.

Kariyerindeki 2 dizisi de Kanal D'de yayınlanan Bursin'in, eylül ayında yayınlanacak olan yeni dizisi de Kanal D'de yayınlanacak. Bursin'in kendisinin yazdığı belirtilen bir hikaye ile seyircinin karşısına geleceği belirtilirken, dizi için anlaştığı yapım şirketi de belli oldu.

Bursin yeni dizisi için son dönemlerde dizilerini sıkça ekranlarda gördüğümüz Endemol Shine Türkiye ile anlaştı. Dolayısıyla eylül ayında başlayacak olan yeni dizisinin yapım şirketi unvanı da onlara ait olacak.

Özellikle Şeref Meselesi'nde vasat bir performans gösteren, dilindeki aksan bozukluklarını gideremeyen ve bir türlü jest mimik ayarını tutturamayan Kerem Bursin'in bu tür sıkıntıları aştığını görerek bu diziye denk gelmek isteriz.

Yoksa yersiz nidalarla ve yarım yamalak bir Türkçe ile olmaz bu iş.

Bak Meryem Uzerli'ye. Onun durumu ortada. Kraliçeli dizi yapsa da tutmadı.

Aman sen böyle olma Kerem, yoksa sende bir şeyin kralı diye dizi yaparsın da tutuvermez alimallah (?!)

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..