Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kerem Bursin'in "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizi partneri olmadı!

Kerem Bursin'in "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizi partneri olmadı!
 

On gün önce Kerem Bursin'in "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizi partneri belli olduğunu duyurmuştuk. Aranan partner Saadet Işıl Aksoy olduğunu yazmıştım. Ancak Ay Yapım bugün bir Basın açıklaması ile olmadığını duyurdu. İşte o basın açıklaması.

Değerli Basın Mensubu,

Ülkemizi yurt dışında yer aldığı projelerde başarı ile temsil eden Saadet Işıl Aksoy ile yeni projemiz "Bu Şehir Arkandan Gelecek" için prensip olarak anlaşmıştık.

Kendisinin 2016 yılı başında, Türkiye'ye dönmeden önce görüşmeleri başlayan önemli bir uluslararası projenin çekimlerinin son karar aşamasının dizimizin çekim tarihi ile çakışması dolayısıyla Saadet Işıl Aksoy ile birlikte zor bir karar aldık.

Saadet Işıl Aksoy,  Kasım ve Aralık aylarında bahsi geçen proje için yurt dışında olacak, Ocak ayı itibariyle ise Türkiye'ye dönerek Ay Yapım'ın yeni ve farklı projesinde yer alacaktır.

 Bilgilerinize,

 AY YAPIM

Şimdi ne olacak, dön başa... Daha önceki adaylar Hazal Kaya ve Özge Özpirinçci vardı. Şimdi onlardan biri mi olacak? Yoksa yeni bir partner arayışlarına mı başlanacak. Kerem Bursin'in hikayesi kendisine ait olan dizide oynayacak yeni bayan partner merak konusu oldu.

Bekleyip göreceğiz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..