Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kerem Bürsin’in büyük başarısızlığı! Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisine reyting tokadı!

Kerem Bürsin’in büyük başarısızlığı! Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisine reyting tokadı!
 

Kerem Bürsin'e Reyting Şoku!


Başrollerinde Kerem Bürsin,Leyla Lydia Tuğutlu  ve Gürkan Uygun’un olduğu Bu Şehir Arkandan Gelecek büyük hayal kırıklığı yarattı. Reytinglerde bir türlü beklentileri karşılayamayan dizi haftalar geçtikçe daha da düşmeye devam ediyor.

Dizi son bölümü ile reytinglerde ; Total de : 2.93 reyting ile 17. Ab de : 3.22 reyting ile 14.  Abc kategorisinde ise : 3.07 reyting ile 14. Sırada yer alabildi.

Dizinin Share oranları ise gerçekten içler acısı. Kelimenin tam anlamı ile yerlerde sürünüyor. 6’lı share oranları alan diziyi resmen doğru düzgün izleyen olmamış.

Gelelim diziye dizi ilk bölümlerden beri senaryosunu bir raya oturtamadı. Karakterlerin aşırı yapay olması gerçeklik duygusunu her geçen gün daha da tüketti. Oyuncuların da zayıf oyunculuğu eklenince ortaya her hafta daha da vasatlaşan bir iş çıktı.

Dizide özellikle Kerem Bürsin oldukça kötü bir performans sergiliyor. Gereksiz jest ve mimikleri , bozuk Türkçesi ile adeta bu projede iticilikte zirve yapan Bürsin kelimenin tam anlamı ile büyük bir hayal kırıklığı.

Benim anlamadığım kaç senedir Türkiye desin ekmeğini bu ülkeden kazanıyorsun ama hala Türkçeyi öğrenememişsin. Girdiği her dizide bozuk Türkçene senaryo gereği bir kulp bulunan oyuncuyu kınıyorum.

İzleyiciye saygısızlık bence bu  keşke kaslarını geliştirmek için çalıştığı kadar bozuk Türkçesi için çalışsaydı.

Dizide boş bakışları gereksiz mimikleri ile vasat bir oyunculuk sergileyen oyuncu bu dizide de beklentileri karşılayamadı.

Şeref Meselesi dizisinde de başarısız olan ve oyunculuğu eleştirilen Bürsin  hayatının şokunu yaşıyor bence. Bu Şehir Arkandan Gelecek şuan reytinglerde resmen yerlerde.

Leyla Lydia Tuğutlu ise  sektördeki mankenden devşirme olan oyunculardan biri. Oyunculuk bir sanat dalı ve tiyatro ve konservatuar eğitimlilerin yani yetenekli insanların yapabileceği bir dal.

Ülkemizde ne yazık ki oyuncular Tiyatro sahnelerinde ya da konservatuarlar da değil de podyumlarda aranır oldu bu çok üzücü bir durum.

Leyla Lydia Tuğutlu kesinlikle iyi bir oyunculuk sergileyemiyor. Ekranda sadece görsellik olarak var. Yani Güzellik ile var olan bir isim.

Boş bakışlar, yapay mimikler,anlamsız el kol hareketleri şahsen ben kendisini izlerken bu kız nasıl oyuncu olmuş diyorum bir izleyici olarak.

Neyse dizi hem senaryo hem oyuncu kadrosu olsun izleyiciye kaliteli bir sunamadı.

Sektörde dizinin aşırı düşük reytinglerinden dolayı yayından kaldırılacağı yönünde dedikodular dolaşıyor.

Bu vasat reytinglerle bu kadar sürmesi bile bir mucizeydi bence…

Neyse bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz… 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..