Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kerime Nadir'in Ünlü Romanı Arkası Yarın Olarak Kanal D'de!

Kerime Nadir'in Ünlü Romanı Arkası Yarın Olarak Kanal D'de!
 

Kerime Nadir'in ünlü romanından aktarılan "Hıçkırık"; arkası yarın olarak Kanal D ekranlarına geliyor.

Başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz’in paylaştıkları Hıçkırık dizisinin yönetmenliğini Fırat Gürsoy, senaryosunu ise Redife Zerener, Gökhan Korkusuz kaleme alıyor.

Başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz’in paylaştıkları Hıçkırık dizisi yakında hafta içi her gün Kanal D'de başlıyor! Kerime Nadir'in ölümsüz eserinden: Hıçkırık! Kapanması imkansız bir yaranın, yaşanması imkansız bir aşka dönüşmesinin hikayesi!

Kerime Nedir'in "Hıçkırık" romanı muhtelif yıllarda ekranlara aktarılmıştır. 1965 yılında Orhan Aksoy'un yönettiği Türk filmi. Filmin senaryosu Hamdi Değirmencioğlu tarafından kaleme alınmıştır. Başrollerini Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Kartal Tibet paylaşmıştır. Kerime Nadir'in 1936 tarihli Hıçkırık romanından yapılan ikinci uyarlamadır. İlk uyarlama, 1953 yılında Atıf Yılmaz tarafından uyarlanmıştır.

Şimdi de, arkası yarın dizisi olarak Kanal D'de ekranlara geliyor.

 

Sezgi Sena Akay (Nalan) :

 

Barış Arda Hacıoğlu (Kenan) :

Kenan ve Nalan’ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle; Kenan, çocuk yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede geçirdiği acı dolu yıllardan sonra İstanbul’un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu onu bulmuştur. Azmi Bey, Kenan’a sahip çıkmış ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konağına almıştır. Kenan’ın hayatını asıl değiştiren ise, Azmi Bey’in evinde henüz çocuk yaştayken tanıştığı Azmi Bey’in kızı Nalan olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş; birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı haline gelmişlerdir.  Bu yakınlık, aradan geçen 15 yılda büyük bir aşka dönüşür. Günümüzde iki genç de 20’li yaşların ortalarına gelmiştir. Birbirlerine delicesine aşıklardır ancak bu aşkı itiraf edecek cesareti bulamamaktadırlar. Kenan ve Nalan’ın hayatını altüst eden kişi ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami olur.

Bugün internette ilk tanıtımı yayınlandı. Yıllar önce sinema filmini seyretmiş, etkilendiğim bir film olmuştu. Bana göre keyifle izlenecek bir dizi...

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Kanal D diziler tanıtım sayfasından.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..