Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kertenkele'nin sonu geliyor! diziden çıkan çıkana!

Kertenkele'nin sonu geliyor! diziden çıkan çıkana!
 

ATV'nin bu sezon arka arkaya tutturduğu diziler sayesinde başarılı günler geçirdiğini biliyoruz. Kırgın Çiçekler ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın liderlikleriyle beraber, Evli ve Öfkeli ve Yeter'in zirveye yaklaşma çabaları derken kanalın izlenmesi gayet yüksek seviyelerde yer alıyor.

Yalnız kanalın dikkat çekici şekilde sıkıntı yaşayan bir dizisi daha var : Kertenkele!

Geçtiğimiz sene tartışmalı şekilde başlayan ve müthiş bir tırmanış ile birçok haftayı lider olarak kapatan dizinin bu sezonu kabus gibi geçiyor! Timur Acar'ın oynadığı rolün 3 farklı isimle anılmasıyla kafaların çorba olması, 2 kadın arasında kalıp devam oyuncak moduna geçmesi, dizinin devamlı değişik mekanlarda ve tiplerle geçmesi derken hikaye müthiş bir darboğaza girdi.

Bir de buna diziden çıkmaya başlayan isimler eklenince su iyice ısınmaya başladı. Geçtiğimiz sezon Ünsal komiser'in eşini oynayan Bihter Dinçel, bu sezon ise Ferruh Bey'i oynayan Cem Emüler, Seval'i oynayan Ceren Benderlioğlu, Müjgan Hoca'yı oynayan Ececan Gümeci ve Sokrat'ı oynayan Levent İnal diziden ayrılan isimler olmuştu.

Bu isimlerin ayrılışı ile dizinin hikayesi garip bir hal almışken 2 başrol daha ayrılınca diziye ne olduğuna dair eleştiriler ve sorular yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Dizinin Ekrem Bey'i Şemsi İnkaya ve Selin'i Eda Özerkan da diziden ayrıldı.

Bu durumların yanında dizinin reytingleri de ciddi şekilde düştü. Dizinin cumartesi yayınlanan bölümü AB grubunda 15.olunca kanal tarafından ciddi bir uyarı ile karşılaştı. Bu uyarıya rağmen, kadrosundaki başrolleri kaybeden ve hikayenin saçmalamasına engel olamayan Kertenkele'nin sona çok yaklaştığını söyleyebiliriz.

Oyuncular gitti, hikaye saptı, reytingler düştü. Ya başka ne olacaktı?

E o zaman Kertenkele'ye güle güle!

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..