Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '14

 
Kategori
Türk Mutfağı
 

Keşkül Tarifi

Keşkül Tarifi
 

Keşkül Tarifi


Gerekli Malzemeler
2 çorba kaşıgı nişasta
2 çorba kaşığı hindistan cevizi
Yarım su bardağı toz badem
1.5 su bardağı toz şeker
1 litre süt
1 adet yumurta sarısı
Sunum için
File badem ve toz antep fıstıgı

Keşkül Tarifinin Yapılışı
Bir tencerenin içerisine sütümüzü, toz şekerimizi,toz bademimizi,nişastamızı ve yumurta sarımızı alıyoruz
karıştırıyoruz.Pişiriyoruz kaynayınca hindistan cevizimizi ekliyoruz.Tekrar karıştırmaya devam ediyoruz.
pişirince kaselere paylaştırıyoruz sogumaya bırakıyoruz.Servise sunarken toz antep fıstıgı ve file badem ile
süsleyip servise sunuyoruz.

Afiyet olsun

kaynak: keşkül tarifi

http://www.pratikpastatarifleri.org/keskul-tarifi.html

 
Toplam blog
: 205
: 2301
Kayıt tarihi
: 15.02.14
 
 

Adım Mert, 31 yaşındayım evli ve 1 çocuk babasıyım, hayattan öğrendiklerimi burada paylaşacağım. ..