- Kategori
- Türk Mutfağı
Keşkül Tarifi
Keşkül Tarifi
Gerekli Malzemeler
2 çorba kaşıgı nişasta
2 çorba kaşığı hindistan cevizi
Yarım su bardağı toz badem
1.5 su bardağı toz şeker
1 litre süt
1 adet yumurta sarısı
Sunum için
File badem ve toz antep fıstıgı
Keşkül Tarifinin Yapılışı
Bir tencerenin içerisine sütümüzü, toz şekerimizi,toz bademimizi,nişastamızı ve yumurta sarımızı alıyoruz
karıştırıyoruz.Pişiriyoruz kaynayınca hindistan cevizimizi ekliyoruz.Tekrar karıştırmaya devam ediyoruz.
pişirince kaselere paylaştırıyoruz sogumaya bırakıyoruz.Servise sunarken toz antep fıstıgı ve file badem ile
süsleyip servise sunuyoruz.
Afiyet olsun
kaynak: keşkül tarifi