Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '09

 
Kategori
Haber
 

Kevin Costner geliyor

Kevin Costner geliyor
 

Yakışıklı oyuncu Kevin Costner


Hollywood'un ünlü aktörü Kevin Costner, THY reklam filminde oynamak için önümüzdeki hafta Türkiye'ye geliyormuş..

Kevin Costner İstanbul'da 4 gün kalacak ve THY reklamında oynayacakmış.


Her türlü krizin "teğet" geçtiği ülkeme reklam filmi çekmek için teşriflerini esirgemeyen sevgili Kevin'e akıl edip te, "affedersiniz siz kaç numara terlik giyiyorsunuz?" diye soran oldumu acaba?
Koskoca Kevin Costner, uçağından inince nasıl olsa "Vip" 'ten geçecek(!) Geçirilecek.

Bu önemli organizasyonu sağlayan Ahmet San ve Cüneyt Ortan, Kevin Costner'e kaç numara terlik giydiğini(!) sorup öğrenmişlerdir. Aksi halde Kevin, ayağındaki ayakkabılarla Vip'i "löm löm" yürür geçer. Allah esirgesin. Bunlar bilmez nerede nasıl yürüneceğini.

29 Ekim 2007'de konser vermek için Türkiye'ye gelen Kevin Costner, Anıtkabir'i ziyaret etmiş ve ülkemizi çok sevdiğini söylemişti.

2007 ile 2009 tarihleri arasında tam iki yıl var. Değişen, gelişen(!) kavramlar arasında olan farkları biz bile anlayamıyoruz ki, Kevin anlasın.

Kevin Costner'in, THY'na yapacağı reklam filmi, "Terlik'le" alakalı mı olacak? Diye düşündüm inanın. Bu konuda hala bişey bilmiyorum.

Aklıma takılan, merakımı mucip olan en önemli şey; önümüzdeki hafta THY adına reklam filmi çekmeye gelecek adamın, ayağına ne giydirilecek? Bildiğim kadar (Hac dönüşünde) "Vip terlik" giyen tek isim, THY Genel Müdürü Temel Kotil idi..

internet haber

Gülriz Yiğit

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..