Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '09

 
Kategori
Güncel
 

Kevin Costner ve THY

Kevin Costner ve THY
 

Haberlerde görmüşsünüzdür, Kevin Costner THY 'nin reklam filminde oynamak için ülkemize gelmiş. Bu ikinci gelişiymiş. İlk gelişinde kendisini ' Kral ' gibi hissetmiş. Doğrudur! Bizim halkımız hep böyle hissettirir ülkemize gelen yabancılara, özellikle medyatik olanlara.

Costner, iddialara göre 1 milyon dolar alacakmış bu reklam filminden. O da doğrudur. Bu konuda da çok gelişmiş ülkeler bile elimize su dökemez.

Costner başına da, ön kısmında ' Ne mutlu Türküm diyene' arka kısmında da Türk bayrağı işlenmiş bir şapka takmıştı medyanın önüne çıkarken. Meğer Atatürk'ün bu sözünü okumuş ve ülkemize gelmekten ne kadar mutlu olduğunu ispatlamak için Amerika'da yaptırmış şapkayı. Bu da doğrudur. 3 gün sürecek bir reklam filmi için, güzel ve yalnız ülkemden onca doları alacak biri tabiî ki böyle bir jest yapmalıydı.

Yıllar önce Naomi geldiğinde de, neredeyse iki köye okul yapmaya yetecek miktarda bir para vermiştik. Bonkörüzdür vesselam.

Costner'i severek seyreder miyim? Yaklaşık 8 filmini seyrettim. Kurtlarla Dans ve JFK dışında bende çok da iz bırakmamıştır. Su Dünyası filminde ise bilet parama acıdığım için sonuna kadar dayanmıştım. Hiçbir zaman favori aktörüm olmamıştır. Örnekse; Robert De Niro'nun adını gördüğüm her filmi seyrederim ve hepsi de bende iz bırakır.

Sözün özü; THY ile bir kez bile uçmadığını beyan eden, ülkemize sadece iki kez gelen bir aktöre neden onca para ödendiğini merak ediyorum doğrusu. Bizim aktörlerden birini, başında ' God Bless America ' yazısı ve ABD bayrağı işlenmiş bir şapkayla düşünmek bile istemiyorum.

 
Toplam blog
: 261
: 2212
Kayıt tarihi
: 23.07.07
 
 

1954 Antalya doğumlu ve Antalyalı'yım. Ülkemin ve özellikle bu şehrin sevdalısıyım. Sanatın pek çok ..