Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

kevser şekercioğlu akın

http://blog.milliyet.com.tr/kevser

1965 Akçakoca doğumluyum. Evli ve dört kız annesiyim, küçük bir kızın  anneannesiyim. A.Ü. Halkla İlişkiler mezunuyum. Kendi çabalarımla çıkarttığım iki şiir kitabım bulunmakta. Deneme öyküler yazıyorum. Eğer olsaydı, seçme şansımı yazmak için kullanırdım. Yaşarken bile yazarım beynimde her şeyi. Deniz gibidir yaşam yetmeyenl..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sakın Üzülme

Her iyi ruh aynısını yaşayacak... Güzeldi, sağlıkla kal

23 Mayıs 2022 14:53
İyi Ve En İyi

Değişiriz büyüdükçe, zevklerimiz, sevdiklerimiz, gözümüze girenler gözümüzden düşenler,... Değişmez tek yönümüz özümüz. İyilik ve en iyilik varsa vardır yoksa biraz zor. İkisinin arasındaki farkı okumak iyi geldi fikrine sağlık. İyilerin ve en iyilerin bol olduğu bir dünyada yaşamak nasip olsun bizlere bizden sonrakilere de hatta daimlikle. Sevgiyle her açıdan sağlıkla kal.

21 Aralık 2021 19:19
Yaşam!

Bir iyi ruh var bir de kötü ruh. İyilerle karşılaşmak nasip olsun herkese ve kötü ruhların ektiği tohumlar ayaklarının dibinde kurusun ve yeşillik-güzellik olarak yeniden doğsun diyedir dualarım. Ölüm yok sadece boyut değiştiriyoruz, özlemler bize kalan. İyilikle gelmek isteyene kapımız açık hayatımızdan gitmek isteyene de AHA DA KAPI AÇIK. Sağlıkla kal

17 Eylül 2021 12:45
 
Toplam blog
: 374
: 869
Kayıt tarihi
: 15.01.07