Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Kewell, Keita, Elano, Dos Santos

Kewell, Keita, Elano, Dos Santos
 

Bedava Bunlar


Kewell, Keita, Elano ve Dos Santos. Avustralya, Fildişi, Brezilya ve Meksika Milli takımlarının as oyuncuları. Son Dünya kupasında, hepsi Milli Takımlarında yer alıyorlar. Hepsi de başarılı oluyorlar. Yani Dünya çapında futbolcu bunlar. İçlerinde fosilleşmiş olanı yok. Müzmin sakat değiller. Formlarının zirvesindeler. Kendilerini ispat etmiş durumdalar. Türkiye'de oynamış ve Türkiye'yi tanır hale gelmişler. Hepsi iyi bir profesyonel. Hepsi iyi ahlaklılar.

Peki, bunların hepsi çok iyi de, Galatasaray Kulübü ne yapıyor? Bu 4 futbolcunun hepsini satış listesine koyuyor. Satacağını söylüyor ki biz gazetelerde bu haberleri okuyoruz. Nitekim, Keita, Arap ülkelerinden birine satılıyor. Kulüp kasasına iyi para giriyor. Yöneticiler seviniyor. Bayram yapıyorlar. Allah aşkına, biz spor kulübü müyüz, yoksa futbol simsarlığı şirketi mi? Eğer, simsarlık yapacaksak, bırakalım spor işlerini, Arda'dan başlıyarak satalım futbolcularımızı. Siz sağ, biz selamet.

Kewell'ın satışını taraftarların feryatları önlüyor. Allaha şükür, Kewell takımda kalıyor. Büyük şans ve büyük isabet.

Dos Santos gibi genç ve süratli futbolcumuz, kaşla göz arasında satılıyor mu, geri mi veriliyor bilinmez, takımdan gönderiliyor. Yazık, çok yazık. Müthiş süratli bir futbolcuyu kaybettik.

Elano ise, Yöneticilerin aklı başına geldiği bir anda, takımda kalıyor. Neden akılları başlarına geliyor? Bakıyorlar ne Juan Pablo PİNO ( ismi çok fıyakalı) ne de CANA işe yarar cinstenler. Birisi müzmin sakat ve yeteneksiz, diğeri yetersiz bir futbolcu, aman diyorlar herhalde, Elano'yu takımda tutalım ve tutuyorlar. Ki ELANO, son dünya kupasında, Brezilya'nın en başarılı futbolcusu. Galatasaray bu oyuncuyu satmak için fırsat arıyor.

Velhasıl sayın spor sever dostlar, ben bizim yöneticilerimizi anlıyamıyorum. Ne yapmak istiyorlar? Hayal dünyasında mı yaşıyorlar? Yeni futbolcu getirmenin bir başarı mı olduğunu zannediyorlar? Anlıyamıyorum dostlar, anlıyamıyorum.

 
Toplam blog
: 472
: 959
Kayıt tarihi
: 26.01.10
 
 

1945 yılında Adana'da doğdum. Galatasaray Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültes..