Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '10

 
Kategori
Haber
 

Key Ödemeleri

Key Ödemeleri
 

Deniz kuvvetlerinden emekli olan asker bacanağım hak ettiği KEY parasını almadı… Adalet Bakanlığında 20 yıl mahkemelerde zabıt katibi olarak hizmet veren, emekli baldızım ve aynı kurumda hala çalışan ve KEY’lerini alamayan binlerce çalışanın ve emeklinin üçüncü kez yapılacak Konut Edindirme Yardımı, Ziraat Bankası kanalıyla 22 Mart-2 Nisan 2010 tarihleri arasında yapılacak.

Emlak Bankası A.Ş. tarafından bildirilen listeler, hak sahipliğinin tespitine esas olmak üzere 21 Mart 2010 tarihinde Resmi Gazetede ilan edilecek ve hak sahiplerinin alacakları KEY tutarları bu tarihten itibaren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin internet sitesinde sorgulanabilecek.

Emlak Konut GYO A.Ş.

T.C. Kimlik No ve yabancı kimlik numarası veya vergi kimlik numarası ile yapılan sorgulama sonucunda listede isimleri yer almayan, kimlik no ve yabancı kimlik numarası ya da vergi kimlik numarasının bulunmaması ya da KEY hak sahibi olduğunu ve ödeme miktarının doğru olmadığını ileri süren kişilerin, öncelikle adlarına ödeme yapan kurumlara, bu kurumlardan sonuç alınamaması durumunda ise Sosyal Güvenlik Kurumuna müracaat etmeleri gerekecek. T.C. Kimlik Numarası ve Yabancı Kimlik Numarası veya Vergi Kimlik Numarası ile yapılan sorgulama sonucunda görülen ödeme miktarına itirazı olmayan hak sahipleri ödemelerini, ödeme tarihleri tablosu doğrultusunda T.C. Ziraat Bankası Şubeleri'nden T.C. Kimlik No veya Yabancı Kimlik Numarası ile birlikte Nüfus Cüzdanı, Ehliyet veya Pasaport (yabancı uyruklular için sadece Pasaport) ibraz etmek suretiyle alacaklar. Ziraat Bankası'ndan ATM kartı olanlar ise bankamatik yoluyla paralarını alabilecekler...

Mutlaka parası yine eksik ve listede ismi olmayan hak sahipleri çıkacaktır. Onların işi, herhalde soğuk bir bardak su içmek olacaktır… Paranızı güle güle harcayınız !

 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..