Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '10

 
Kategori
Güncel
 

KEY paralarınızı güle güle harcayın...

KEY paralarınızı güle güle harcayın...
 

Bilindiği üzere key ödemeleri yılan hikayesine dönmüştü...

Bir kısım hak sahipleri 1 seneyi aşkın süre öncesinde paralarını almış ve harcamış, ama ne yazık ki, geri kalan 1.700.000 kişi ise, muhtelif gerekçelerle ötelenerek Mart 2010 ayını yaşadığımız bugünlere gelindiğinde ha bugün, ha yarın derken büyük bir umut içerisinde beklemeye devam etmek zorunda bırakılmışlardı...........

Çünkü son olarak yapılan açıklamalar, Mart ayı içerisinde 1.700.000 kişiyi ilgilendiren KEY PARALARININ ödeneceği doğrultusunda idi.

Askerlikte tezkere bekleyenlerin, GEL TEZKERE GEL diye askerliklerinin bitmesini nasıl bekliyorlarsa, KEY ALACAKLILARI DA, listelerin resmi gazetede yayımını müteakip, paralarını alacakları günü iple çekiyorlardı.

2009'un Haziranı denmişdi, daha sonra Kasım, Aralık denmişdi.

Ancak ne sözler tutuldu ne de listeler hazırlandı.

Ve derken yeniden bir saman alevi gibi KEY ödemeleri tarihler yenilenerek ve hak sahiplerinin ağızlarına birer parmak bal çalınarak 2010 yılının Mart ayı olarak yeniden gündeme getirildi.

Evet, Key ödemeleri için %10 faiziyle birlikte, Ocak, Şubat ve son olarak Mart 2010 ayları hedef gösterimişdi.

Hükümet şu 2 hafta içerisinde sözünde durur ve listeleri resmi gazetede yayımlayarak Mart ayı içerisinde ödemeleri başlatır mı yoksa uyduracakları yeni gerekçelerle ödemeleri yeniden ötelerler mi kısa süre içerisinde anlıyacağız.

Açıkcası benim şahsen bu ödemelerin Mart ayı içerisinde de yapılacağına dair umudum pek yok.

Çünkü, başda Sayın Başbakanımızın, DOKUNULMAZLIĞIN KALDIRILMASI konusundaki yalanının ardından, bu kez de AKP dönemi bürokratlarının söyledikleri yalanların ardından yılan hikayesine döndürülerek ötelenen 560 MİLYON TL'LİK KEY PARALARININ ÖDENMESİ, BU EKONOMİK KRİZİN İÇERİSİNDE HAYAL GİBİ GELMEKTEDİR.

Çünkü, 560 MİLYON TL demek, 560 TRİLYON demek....))))

Hükümetin bu parayı, yakın bir gelecekde ne genel ve ne de yerel seçim yokken, durup dururken çoğunluğunu %2, 5 luk %4, 5 luk zamlarla yaşama mahkum ettiği gariban emeklilerin oluşturduğu halk katmanına ödeyeceğini sanmak bence saflık olur.)))

Ama herşeye rağmen, ola ki, KEY PARALARI hak sahiplerine bu ay içerisinde ödenecek olursa da, alacak olan hak sahipleri bu parayı analarının ak sütü gibi güle güle kullansın.

 
Toplam blog
: 407
: 877
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 

15.12.1950 Mersin doğumluyum. İzmir Ticari İlimler Mezunuyum. Bir Kamu Kuruluşundan  Şube Müdürü ..