Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '07

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Keyifli bir hafta sonu geçirmek ister misiniz?

Keyifli bir hafta sonu geçirmek ister misiniz?
 

Ülke gündemi o kadar sık değişiyor ve şekillendiriliyor ki, yaratılan gündemin gerisinde, pek çok güzellik yitip gidiyor. Oluşturulan yapay gündem, her birimizi yeterince oyaladığından kaçırdıklarımızın farkında olamıyoruz.

36. Türkiye Paraşüt Şampiyonası, 16 Eylül’de İzmir’in şirin ilçesi Selçuk’ta, sessiz sedasız başladı. Kaçımızın haberi oldu? Oysa Şampiyonadan bir hafta önce tanıtım etkinlikleri yapılmıştı. Basın bülteni, günlük olarak tüm haber ajanslarımıza, gazetelere gönderildi. Kimi gazetelerimizde hiç yer almayan bu haber, kimi gazetelerimizde de kıyı-köşede de olsa yer bulabildi. Yaratılan gündemden olanak bulup da, kıyıdaki- köşedeki haberleri okuyanlarımız belki haberli olmuşlardır.

2008 yılı Paraşüt Ulusal Takımı’nı da belirleyecek olan bu şampiyonaya; Türk Hava Kurumu, Türk Silahlı Kuvvetleri, Selçuk Belediye Spor Kulübü, Serbest Paraşütçüler Derneği, KKTC Yavrukuş Takımı, Deli Anlılar Takımı, Eczacıbaşı Menkul Değerler Takımı, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Takımı katılıyor. Yarışmalar hala devam ediyor.

Kapanış töreni 22 Eylül Cumartesi günü saat 18:00’de Selçuk’ta, Efes Havaalanı’nda yapılacak. Şampiyonayı geniş olarak Pazartesi günkü yazımda, çok keyifli fotoğraflar da ekleyerek sizlere sunacağım.

Yaratılan yapay gündemlerden sıkılmışsanız, hafta sonunu keyifle geçirmek, değişik heyecanlar yaşamak istiyorsanız, zamanınız uygunsa ve olanaklarınız elveriyorsa; sizleri - özellikle İzmir ve çevresinde bulunanları - bu cumartesi günü Efes Havaalanı’nda yapılacak paraşüt gösterileri ve Şampiyona Kapanış Töreni’ne davet ediyorum. Blog Yazarı dostlarım için de keyifli bir gün geçirmenin yanı sıra, birkaç blog için malzeme toplama şansı olacağını düşünüyorum.

Koşullarınız uyuyorsa, 22 Ekim Cumartesi günü Selçuk’ta, Efes Havaalanı’nda olun. Gökyüzü Çiçekleri’ni doyasıya, hem de yakından izleyin.

 
Toplam blog
: 182
: 2395
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

10 Kasım 1954 tarihinde doğdum. Sosyal Hizmet Uzmanıyım. Pilotum. (ultralight licence no:151)..