Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Istanbul'da dogdum ve büyüdüm. 24 yasinda Marmara Üniversitesi Bankacilik Bölümü'nden mezun olduktan sonra Stuttgart'a geldim. Burada Isletme Mühendisligi alaninda Yüksek Lisans yapiyorum. Bekarim ve ailemle birlikte Bietigheim-Bissingen'de yasiyorum... Almanca ve biraz Fransizca biliyorum. Daha önceleri Halkbank (Kar..

Devamı
 
 
Harun Kolçak

Yasim itibariyle POP PATLAMASIni doyasiya yasamis biriyim, Evimize her gün yeni kasetler girer, müzik listeleri ve dergileri cilginca takip edilirdi... Okulda hep beraber sarkilar söylenir, hatta müzik yarismalari yapilirdi. Iyi ile kötü sarkiyi ayirt edemezdik, Nil Ünal i da dinlerdik Sezen Aksu'yu da, simdi geriye o dönemden cok sarkici kalmadi :( Nilüfer'in Sov Yapmasi'ni zirveden GIR KANIMA ile indirmisti, ayrica bizi kod adi Leyla olan gizemli LEYLA TUNA ile tanistirdi. Müptelayim Sana, Yillar ne güzel sarkilardir. Askin Nur Yengi'yle harika uyum saglamislardi, Bile Bile, Yeniden sonralari Bendeniz'le özellikle Elimde Degil single'yla. Emel'in Kal Benimle'si harika bir beste... Deli Et Beni ve Korkuyorum klipleriyle tepki almisti ! Harun Kolcak, cekingen, ama cok güzel bir sese sahip, tam bir YENGEC Burcu insani, kendisi de felsefik konulara ve burclara cok meraklidir da... Zamanin eleyip unutturdugu bir sarkici degil, aksine saklanmayi özellikle tercih etmis bir müzik adami!

05 Ağustos 2008 03:24
Marsel İlhan ve Tenis

marsel ilhan bir tanedir... su anda o siralamanin üstünde yer aldigi gibi, 185. sirada, ayrica hem mütevazi kisiligi hem de mücadeleci yaniyla örnek bir tenisci... Onun hikayesi simdi basliyor aslinda !!! ve facebook ta onun icin yapilmis bir grup da mevcut... yazarimiz fikirlerini orada paylasabilir... http://www.facebook.com/group.php?gid=15023939563 eminim marsel de bundan memnun kalacaktir ;)

21 Temmuz 2008 16:19
Ayısığı

herhangi bir yanilma olmasin, bu bir siir degil, aksine sarki sözü...

16 Temmuz 2008 23:32
 
Toplam blog
: 2
: 323
Kayıt tarihi
: 12.07.08