Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '15

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Kıbrıs sosyal medyasında günün öne çıkan isimleri

Kıbrıs sosyal medyasında günün öne çıkan isimleri
 

Blog yazılarıma artık yeni bir kanaldan devam edeceğim ve Kıbrıs Sosyal Medyasında Öne Çıkan İsimleri Kıbrıs ile beraber bütün Dünya'da okumuş ve görmüş olacak.

Bakalım 13 Eylül 2015 Pazar günü Kıbrıs Sosyal Medyası'nda kimler öne çıkmış.

İzlem Gürçağ Altuğra: UBP Girne İlçe Başkanlığınız hayırlı olsun. Yeni enerjinin yankısını sosyal medyada görmeye başladık.

Hasan Nihat Erduran: Geçmiş olsun dileklerimizle beraber, sosyal medyada ne kadar seveniniz olduğunu size gelen mesajlardan da görmüş olduk.

Ertan Birinci: Yine Kıbrıs Genç TV farkını ortaya koyarak Miss Turkey'yi sizin sayenizde bütün Dünya Kıbrıs farkıyla izledi. Tekin Birinci'ye bıraktığınız büyük miras, üzerine koyularak büyüğümeye devam ediyor.

Derviş Güryel: TVPlus'ta yayınlanan skeçler ve diğer videolar Kıbrıs halkı tarafından beğeniyle izleniyor. Tebrikler

Ozan Ceyhun: Ulusal kanallarda ki katıldığınız programları dikkatle izliyoruz. Sosyal medyada da yankı bulan açıklamalarınız var. Başarılar.

Gülşah Çalıkuşu: Dünya gerçeklerini takipçilerinizle paylaşırken, takipçilerinizde günden güne artıyor. Bizde takipteyiz.

 

Çiğdem Aydın: Twitter'da ilk sizi tanıdığımda Haberci tittle yazıyordu. Gerçekten haberci kişiliğinizi tüm programlarınıza yansıtmayı sürdürüyorsunuz. Sizi izlemeye devam ediyoruz.

Serdar Şengül: Ee sıla-i rahibe dönmüşsünüz yine üstadım. Fazla özletmeyin derim kendinizi, zira yapılacak çok iş, içilecek çok çay ve dinleyicileriniz beklemez.

Sezar Akkurt: Yine yollara düşmüşsünüz. Lefkoşa'yı farklı bir üslupla anlattığınız program sosyal medya'da paylaşım rekoruna doğru gidiyor. Tebrikler

Ceren Koşar: Gün geçmiyor ki yine sosyal medyada öne çıkan isimler arasında olmayasınız. Bir resim bu kadar kişi tarafından da beğenilmez ki canım. Rekor denemesi mi yapıyorsunuz. 500-1000 beğeni Kıbrıs şartlarına göre müthiş rakamlar. Beğeniniz bol olsun.

 
Toplam blog
: 2
: 498
Kayıt tarihi
: 14.09.15
 
 

Blog yazılarıma artık yeni bir kanaldan devam edeceğim ve Kıbrıs sosyal medyasında öne çıkan İism..

 
 
 
 
 
Toplam blog
: 2
: 498
Kayıt tarihi
: 14.09.15
 
 

Blog yazılarıma artık yeni bir kanaldan devam edeceğim ve Kıbrıs sosyal medyasında öne çıkan İism..