Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '15

 
Kategori
Teknoloji
 

Kifi ile Backlink Kütüphanesi oluşturmak

Kifi link kütüphanesi oluşturabileceğiniz bir sosyal platform. Google arama motorunun bu tür platformlara vermiş olduğu değeri çok iyi biliyoruz. Bu nedenle bu yazımızda kifi aracılığıyla nasıl bağlantı alabileceğinizi adım adım anlattık. Dilerseniz hemen kifi’den nasıl bağlantı alınacağını anlatmaya başlayalım.

Öncelikle kifi.com sitesine giriş yapıyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra önünüze gelen ekrandan kayıt olma seçeneklerinden herhangi birini seçerek ilerliyorsunuz.

Bizler “Join with Email” seçeneğini seçerek e-mail ile kaydolmayı tercih ettik.

Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra ilgi alanlarımızı seçim “Done” butonuna tıklıyoruz.

Artık profilimiz hazır. Şimdi geldi profili düzenlemeye. “Add a Bio” butonuna tıklayarak profilimiz hakkında açıklama yazıp link verebiliyoruz. Kesinlikle bunu yapınız.

Profil düzenleme işlemi tamamlandıktan sonra yukarıdaki gibi bir sayfaya sahip olacaksınız. Bundan sonraki süreç ise profilimize ait sayfaya kütüphane eklemek. Daha sonra bu kütüphanelere de link ekleme işlemine başlayacağız.

“Create a Library” Seçeneği ile kütüphane oluşturuyoruz. Daha sonra en üst sağ köşede yer alan + butonuna tıklayıp linkimizi ekleme işlemine geçiyoruz. Linki yazdıktan sonra kütüphaneyi seçiyor “Keep it” butonuna tıklıyoruz.

İşlemler bu kadar değerli takipçilerimiz. Bizleri takip etmeye devam ediniz. Bu tür paylaşımları bugüne kadar çok sık paylaştık ve paylaşmaya da devam edeceğiz

Bu arada bizim kifi profilimizi takip eden kişileri bizde takip ediyoruz. https://www.kifi.com/softbilisim

 
Toplam blog
: 19
: 70
Kayıt tarihi
: 01.03.15
 
 

SEO danışmanlığı yapan, yenilikçi, teknolojiyi çok yakından takip eden, fenomen bir insan... ..