Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '08

 
Kategori
Haber
 

Kılıçdaroğlu, Gökçek'in de faturasını kesti.

Kılıçdaroğlu, Gökçek'in de faturasını kesti.
 

Resim: www.milliyet.com.tr


Dün akşam Star TV'de Uğur Dündar yönetiminde gerçekleştirilen yüzleşme Sayın Melih Gökçek adına tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki doğalgaz sayaçlarıyla ilgili ortaya attığı Ankara halkının soyulduğu iddialarını yanıtlayan Melih Gökçek oldukça gergindi. Hatta Sayın Gökçek o kadar gergindi ki dili hiç susmadı ve alnından ve yanaklarından terler aktı.

Tarafsız gazeteciliği ile tanınan Uğur Dündar taraf tutmakla suçlandı... Kim tarafından: Melih Gökçek tarafından. Bence ve halkça Uğur Dündar dün akşam hiç olmadığı kadar tarafsızdı.

Sayın Uğur Dündar'ın, Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelttiği sorular Melih Gökçek'in mütemadiyen konuşması nedeniyle yanıtlanmakta zorlandı. Yaklaşık 20 dk. hiç sözü kesilmeden konuşan Melih Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına neredeyse 1 dk. bile izin vermedi. Durum böyle olunca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek halkın gözünde doğal olarak haksız duruma düştü.

Sayın Kılıçdaroğlu'nu konuşturmamasına gerekçe olarak, konunun dışına çıkılmasını gösteren Gökçek, Ankara'da sayaçlarla ilgisi olmayan onlarca konuya girerek, Kılıçdaroğlu'nu, CHP'yi, siyasi rakibi Murat Karayalçın'ı ve ismini hatırlayamadığım, hatırlasam da yazmaya neredeyse satırların yetmeyeceği daha bir çok kişiyi ve kişileri suçlayarak adeta konuştukça batan bir siyasetçi görüntüsüne büründü.

Oysa Kemal Kılıçdaroğlu, iddialarında hiçbir şekilde doğalgaz sayaçlarının dışına çıkmadı. Kemal Kılıçdaroğlu iddialarını dile getirirken onu dinlemeyen Melih Gökçek'in elindeki kağıdı durmaksızın okurken bende bıraktığı izlenim, istediği olmadığı için annesini dinlemeyen ve hiç susmadan, aklına ne gelirse onu söyleyen yaramaz çocuklar gibiydi.

Sayın Gökçek, haklı olsaydı eğer, Sayın Kılıçdaroğlu ne söylerse söylesin, ne iddia ederse etsin, onu can kulağıyla dinlerdi ve istediğine yanıt verir, istediğine vermezdi.

Sayın Melih Gökçek'in dün akşamki duruşu bir Büyükşehir Belediye Başkanı'na, Başkent'i temsil eden bir başkana yakışmadı. Eğer Sayın Melih Gökçek, 'söz gümüş ise sükut altındır' sözünü duymuş ve o sözün ne anlama geldiğinin farkına varmış olsaydı kendisini gerektiği gibi savunurdu.

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..