Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '18

 
Kategori
Siyaset
 

Kılıçdaroğlu Aday Olsaydı

Kılıçdaroğlu Aday Olsaydı
 

Doğruyu bulmak için öncelikle insan kendini sorgulayabilmelidir. Aynı zamanda da başarının anahtarlarından biridir kendini sorgulayabilmek.

Siyasal partilerde de durum değişmez.

Partisini sorgulayabilen lider, partisini daha ileriye taşımasını ve başarıya ulaşmasını bilen lider dir. 

Bugün gene Kılıçdaroğlu'nu eleştireceğim, partisinin daha iyi yerlere taşıması adına.

Baykal'a karşı düzenlenen video kaset komplosu sonrasında CHP'nin başına getirilmiş olan Kılıçdaroğlu'nun bugüne kadar dolaylı şekilde Erdoğan'a vermiş olduğu desteğinden başka bir başarısını ben şahsen göremedim. Gören varsa söylesin lütfen.

Balık hafızalı toplumuz ama önemli bazı şeyleri unutmamamız gerekir. Mesela CHP'nin 'çatı adayı' formülü ile Erdoğan'ın cumhurbaşkanı koltuğuna taşınmasına dolaylı vermiş olduğu desteğini.

Kılıçdaroğlu'na soruyorum şimdi; o dönemde Muharrem İnce başka partide miydi? Koskoca Atatürk'ün kurmuş olduğu partisinde bir aday bulunamamıştı öyle mi?

Bugünkü cumhurbaşkanı seçimleri için CHP nereden aday buldu?

Beğendiğim ve kazanmasını istediğim İnce'nin kısa süredeki propaganda döneminde siyasi arenaya yeni bir soluk yeni bir heyecan yeni bir ufuk katacağı muhakkaktır ama süre kısıtlığı nedeniyle üzülerek söylemeliyim ki kazanması güç olacaktır.

Eyy Kılıçdaroğlu, İnce'yi işaret ederek; "cumhurbaşkanlığı onun hakkı, tam bir halk adamı" diyorsun..

Peki sormazlar mı adama; "Siz halk adamı değil misiniz?" diye.

Belli ki kendinizi halk adamı olarak görmediğiniz anlaşılıyor ki kendiniz cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıkmayı uygun bulmadınız.

İnce'yi aday gösterme zamanlamasının doğru zamanlama olmadığını düşünmemle birlikte siz Kılıçdaroğlu aday yarışına girmiş olsanız 25 Haziran günü sizi cumhurbaşkanlığı koltuğunda görebilirdik diye düşünüyorum.

Bilmem yanlış mı düşünüyorum.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..