Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '10

 
Kategori
Siyaset
 

Kılıçdaroğlu bizim sütçünün bayramını neden kutlamadı!

Kılıçdaroğlu bizim sütçünün bayramını neden kutlamadı!
 

NTV Paris'ten bildiriyor, ekranda Kılıçdaroğlu gazetecilere bayram şekeri dağıtıyor; haberin içeriği ayakkabı boyacısını kutlamış, çünkü o ayakkabı boyacısı ayakkabı boyarken esas duruşa geçmiş, 10 Kasım da ve benzer haberler..

Sırıtan bir samimiyetsizlik ya da pazarlama stratejisi.. Dededen babadan oğula CHP ye oy verdik bizim aile etrafı... Artık bu Kemal'e de bu CHP ye de ağızları ile kuş tutsalar derler ya hiç birimiz oy vermeyiz, samimi olun yahu ne iseniz o olun... Kemalizme sarılacaksanız milliyetçiliğe resmi ideolojiye iyice sarılın yok demokratikleşmeden yana tavır alacaksanız dik durun.

Sosyalist enternasyonelde nasyonel oldukları esprilerle ifade edilen bir parti ve lideri..

CHP'ye sil baştan yeni bir 'elbise' giydirildi... "Öyle ki toplumsal ilişki kurmayı kolaylaştırsın, siyaseti yüzeyselleştirip gündelikleştirsin, oportünist bir strateji içinde farklı kesimlerin oyunu kendisine çekebilsin; ama esas kaygısı devletçilik ve laiklik olmaya devam etsin..."

Seçimlere kadar değişen bir kısım medya ile birlikte son barutlarını da kullanacaklar ama sonuna gelindi.. Sahte olanlar bitecek yeni gerçek aktörler yerini alacak..

Bu arada Kılıçdaroğlu bizim sütçünün bayramını neden kutlamadı! Bizim sütçüde 10 Kasım töreni sırasında elinde süt bidonu esas duruşta idi..

 
Toplam blog
: 444
: 1284
Kayıt tarihi
: 13.09.07
 
 

MB zengin kültürel bir eksen; düşüncelerimizin buluştuğu, tartıştığımız, birbirimizi etkilediğimi..