Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '18

 
Kategori
Siyaset
 

Kılıçdaroğlu Neye İddia Ediyor?

Kılıçdaroğlu Neye İddia Ediyor?
 

"Demokrasiyi savunan bütün kesimlerle ortak hareket edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız ise kazanacağından kuşku duymadığımız bir isim olacak. Üç seçimi de biz kazanacağız"..

Dedi ve noktayı koydu Kılıçdaroğlu.

Umarım dediği gibi gerçekleşir cumhuriyet tarihinin en önemli üç seçimlerin sonucu. Özellikle partili cumhurbaşkanı seçimleri ilk yaşanacak bilindiği gibi.

Bu seçimlerin en önemli bir tarafı da seçilecek olan cumhurbaşkanı'nın ülkeyi cumhuriyetin 100'cü yılına taşıyacak olması ve cumhuriyetin 100'üncü yıl marşına imza atacak olmasıdır.

Seçim sonuçları tabi ki temennilere dayalı bir durum değildir. Kılıçdaroğlu ve ekibinin çok ciddi çalışması gerekiyor. Cumhurbaşkanı adayı hakkında bu denli iddialı konuşması bizleri heyecanlandırdı doğrusu.

İyi bir aday ülkenin kaderini değiştirebilir hatta fazlaca çalışma bile gerektirmeden çünkü CHP'ye oy verecek kesim düşünebilen düşündüğünü hayata geçirmesini bilen ve de sorgulama yeteneğine sahip seçmenlerdir.

Aynı zamanda iyi bir aday MHP seçmeninden de oy alabilir çünkü MHP'nin onurlu seçmeni "Milliyetçiliği ayaklar altına alma" sözünü iyi değerlendireceğini düşünüyorum..

'Aday önemlidir' dedik ama tabi ki CHP liderinin de toplumu arkasına alabilmesi için kararlığını göstermesi lazım.

Önce Kılıçdaroğlu kendisine inandırmalıdır seçimleri kazanabileceğine. Seçim meydanlarında yansıtması gerekir kararlılığını. Aksi halde "Laf olsun torba dolsun" ötesine gidilemez.

Adalet yürüyüşündeki tempoyu devam ettirebilirse (Başka seçeneği de yok zaten, ettirmek zorunda) istediği sonucu alamaması için neden kalmaz.

Maltepe'de bizzat şahit olduğum görkemli kalabalık iyi bir cumhurbaşkanı adayını kesinlikle seçebileceğini söyleyebilirim.

Eey Kılıçdaroğlu eğer bu en önemli ve en kritik seçimleri de kazanamazsan lütfen istifa eyle ve Babaeski'ye doğru yola koyulmaya başla.

Vur masaya yumruğunu alırsın seçimleri!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..