Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '11

 
Kategori
Güncel
 

Kılıçdaroğlu'nun, halk iradesine saygısı'

Kılıçdaroğlu'nun, halk iradesine saygısı'
 

Halkın İRÂDESİ'ne Saygı bu kadar demek ki!..


Seçimden hemen sonra; ''CHP, hem oy oranını hem de milletvekili sayısını artırdı. Dolayısıyla Seçimlerden başarıyla çıkmıştır.'' (basın-13 Haziran 2011, pazartesi) diyen, CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun hâlet-i rûhiyyesinin gerçek boyutları yeni yeni ortaya çıkmaya başladı. 

SEÇİM'den hemen sonra yapmış olduğu yukardaki açıklama, Sayın Kılıçdaroğlu'nun gerçek düşüncesi değildi zâten. Çünkü İKTİDAR'ın 2 dönemlik yıpranmışlığının üzerine; Yeni Genel Başkan ve yenilenmiş yüzü ile İKTİDAR'A oynayan bir Anamuhalefet Partisinin, % 25 gibi son derece komik bir rakamı başarı kabûl etmesi, cidden gülünçtü. 

Evet, 3, 5 milyon seçmen ile milletvekili sayısında bir artış oldu. Az da olsa hadi bir başarı olduğunu kabul edelim!.. 

Aslında 61 yıldır tek başına İKTİDAR şansı yakalıyamamış bir Anamuhalefet Partisi'nin, Üstelik Yeni bir Genel Başkan'la girdiği bir seçimde % 25'i hazm'etmiş görünmesi, oldukça anlaşılmaz bir durumdu. 

Bu perspektiften baktığımızda; yapılan bu yeni açıklamalar, CHP'nin, CHP'lilerin ve dolayısı ile de Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu'nun, bu seçim sonuçlarını pek te HAZM'edebilmişler gibi gözükmemekteler. Gerçek niyetlerini yeni yeni ortaya çıkarıyorlar 

Belli ki MİLLET İRÂDESİ'ni hâlâ kabullenememişler. Neymiş efendim; ''Bu bir STOCKHOLM SENDROMU'' imiş.

Kısaca; ''Düşmanına âşık olma'' şeklinde açıklanan ''STOCKHOLM SENDROMU'' söylemi ile Bu Millete alenen hakaret etmekte Sayın Kılıçdaroğlu

TV'de bir yorumcu; ''Kemal bey çok konuşuyor. Dolayısı ile çok hata yapıyor'' demişti. 

Seçim meydanlarında, Kemal Bey'den bu tür çıkışları çok görmştük ama bunu SEÇİM ATMOSFERİ'ne yormuştuk. Fakat işin aslı öyle gözükmüyor. Seçim meydanlarında sarf'ettiği birbiri ile çelişen sözleri bir yana bu açıklaması ile HALKIN İRÂDESİNE Hakaret etmiştir Kemal Bey. 

Ya bilerek veya bilmeden sarf'edilen bu söz başka nasıl anlaşılabilir ki?!.. 

Eğer bütün CHP'liler de Kemal Bey gibi düşünüyorsa, o zaman; ''Yandı gülüm keten helva...'' 

Sağlık ve Muhabbetle 

21.06.2011, salı
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL
 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..