Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '18

 
Kategori
Egzersiz
 

Kilo Verme Egzersizleri

Kilo Verme Egzersizleri
 

Düzenli yapılan egzersiz ve doğru beslenmenin beraberinde gelen kilo verme durumu da son zamanlarda moda olmuş durumdadır. Moda olan bu uygulamanın maalesef insanlar tarafından pek de tercih edilmediğini de görmekteyiz. Eğer ki sizler, kilolarınızdan dolayı yakınıyor ve kilolarınızı en iyi bir şekilde artık vermek istiyorsanız bunun için önemli bazı egzersizler uygulamalı ve bazı talimatlara uymalısınız.

Bunlardan birincisi yediklerinizdir. Yediklerine her zaman dikkat eden bir bireyin zayıflamaması için önünde bir engel yoktur. Hatta yediklerine dikkat eden birey, zaten zayıflamak için özel bir çaba sarf etmez, çünkü o baştan ipleri sıkı tutmaktadır. Eğer yağ dokularınızın vücudunuzu sarıp sarmalamasını istemiyorsanız sizlerde kesinlikle yediklerinize dikkat etmeli, yediklerinizde ne kadar kalori olup olmadığını araştırarak tüketebilirsiniz. Ayrıca fast food gibi hazır yiyeceklerden, dışarıdan sipariş ederek satın alabileceğiniz yiyeceklerden de her zaman uzan durmalısınız.

Evinizde kendi başınıza yapacağınız taze besinlerin karışımlarıyla oluşacak olan yemekler, sizlere daha sağlıklı şekilde yeme alışkanlığını da yanında getirecektir. Bunu kısa bir süre tekrar etmeniz doğrultusunda etkilerini görebilirsiniz.

Aerobik günümüzde pek tercih edilemeyen egzersizlerden birisidir. Tercih edilmeyen değil edilemeyen olan Aerobik için genelde insanların pek de yeterli zamanları bulunmamaktadır. Bu yüzden de maalesef birçok insan sağlıklı beslenme yanı sıra bu egzersizi yapamayarak iyi bir şekilde kilo verememektedir.

Eğer kafanıza kilo vermeyi kesinlikle koyduysanız ve kesinlikle vereceğinize inanıyorsanız o halde Aerobik egzersizini de yediklerinize dikkat etmenizle beraber 2. Madde olarak algılayabilir, bunu da ihmal etmeden yapabilirsiniz.

Her zaman sabırlı olmayı ve zamanınızın gerçekten bol olmasına dikkat edin. Çünkü sabırlı olmayan bir birey, belirli bir süre sonra kendini sıkamaz ve maalesef bu sebepten ötürü de kendini bırakır ve diyet uyguluyorsa diyeti bozar, spor yapıyorsa sporu bırakır ve daha birçok diğer alışkanlıklarından artık vazgeçer. Bu yüzden sizlere zamanınızı ve sabrınızı iyi ayarlamanızı öneriyoruz.

Op. Dr. Ebru DURMUŞ
Blog
Facebook
 

 

 
Toplam blog
: 22
: 210
Kayıt tarihi
: 13.03.17
 
 

Merhaba ben Ebru Durmuş, Myra Estetik kurucusu ve sahibiyim. Burada bulunma amacım özellikle este..