Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kim Bu Güzel ve Bahtsız Kadın?

Kim Bu Güzel ve Bahtsız Kadın?
 

Uzun zamandan beri tanıdığım ve çok sevdiğim bir kadın var.Güzelliği dillere destan, gözleri yeşile çalan mavi.

Bu kadın dillere destan güzelliğinin yanı sıra çok zengin.Daha başka olumlu özellikleri de bulunmakta.Kısaca kusursuz diyebileceğimiz nitelikte. Tek ve en büyük kusuru bütün güzelliği,zenginliğine rağmen oldukça çekingen ve kendi değerini yeterince bilemeyen bir karaktere sahip olması. Çevresinde bulunanlar,ona hayran,kendisini,sahip olduğu zenginlikleri elde edebilmek, sadece onlara güvenmesini,inanmasını sağlayabilmek amacıyla her türlü kurnazlığı düşünmekte ve yapmakta. Çünkü en büyük korkuları kadının sahip olduğu güzelliği ve zenginliği fark etmesi.Herhangi bir konuda “bugün isteğini yerine getireceğiz” diyerek günlerce,bazen aylarca oyalıyorlar kendisini .Ne zaman ki kadının sabrı taşmaya başlıyor ya da söyleyecek yalan kalmıyor o zaman sırf avutmak,zaman kazanmak amacıyla verdikleri sözün küçük bir kısmını yerine getiriyorlar. Tabii bu isteğini yerine getirirken kadının sahip olduğu zenginliklerden bir kısmını elinden almaktan,üzerinde hak iddia etmekten de hiç çekinmiyorlar.

Dillere destan güzellikteki bu kadın aynı zamanda çok geniş ve kalabalık bir aileye sahip. Ailesinde onu seven, hatta ona duydukları sevgiden dolayı canlarından vazgeçebilecek aile üyelerinin yanı sıra sırf kadının zenginliğinden faydalanmak isteyenlerde bulunmakta.Çıkarcı aile üyeleri , bu güzel kadını seven,her konuda kadının iyiliğini isteyen diğer aile üyelerini ondan uzak tutmak için ellerinden gelen her türlü sahtekarlığı yapmakta. Kadın ise sırf iyi niyetinden dolayı gerek çevresinde bulunanları, gerekse iki yüzlü, çıkarcı aile üyelerini de kendisi gibi sanmakta ve onlara güvenmekte

Son zamanlarda kadının kalbinde bir ağrı ortaya çıktı.Bu güzel kadın “Kalbim ağrıyor,ciğerim yanıyor” diye sıkıntısını,rahatsızlığını dile getiriyor.Ancak çevresindekiler ve iki yüzlü,çıkarcı aile üyeleri “bir ağrı kesici iç geçer” ya da “havalardandır birkaç gün sonra geçer” gibi sözlerle kadını avutuyorlar Bu sözü söylerken de öylesine inandırıcı bir tutum sergiliyorlar ki, kadın da kendisine söylenenlerden ve çevresindekilerin içtenliğinden hiç kuşku duymuyor. Oysa gerek çevresinde bulunan,gerekse kendi çıkarlarından başka hiçbir şeyi düşünmeyen,dalkavuk aile üyelerine inanmayı bir bırakabilse.

Çünkü kendi değerinin,zenginliğinin ve güzelliğinin farkına vardığı ve bunları kendisini yürekten sevenlerle paylaşmaya başladığı anda hem elinde tuttuğu büyük gücün farkına varacak hem de kendisini gerçekten sevenleri görebilecek.

Çevresindekilere kendisinden daha çok güvenen, onların söylediklerinin doğru olduğuna inanan güzel ve bahtsız kadın kim sizce?

var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-7006964-1"); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}

 
Toplam blog
: 226
: 1337
Kayıt tarihi
: 26.01.07
 
 

1960 İstanbul doğumluyum. Kitap okumayı, yazı yazmayı, resim yapmayı ve yabancı dil'den Türkçe'ye..