Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '10

 
Kategori
Güncel
 

Kim bu mehmetali06168?

Yahu kim şu Mehmet âli? Tarih 11 Mart gecesi Ankara ve Türkiye'yi gece gece ayağa kaldıran bomba yüklü araç paranoyası ortaya çıkıyor. İhbarcı mailto:mehmetali06168@hotmail.com mail adresini kullanarak afyondan hareket eden bomba yüklü bir aracın Ankara ya geleceği ve kirli işlerde kullanılan mühimmatın Ankara da temizlenip yeni seri numaraları yazılacağını belirtiyor tabii bu arada araç modeli ve araçtaki mühimmat personel hakkında bilgi veriyor. Polis kontrol noktalarından geçmesi için araçta subay kimliği taşıyan birisi daha olduğunu söylüyor.

İşin en çarpıcı yanıysa araçta uzun namlulu silahlar bulunduran kişilerin olduğu ve gerekirse çatışmaya girebileceklerini söylüyor.

Bu noktadan sonra ipler kopabilir bir düşünsenize "çatışmaya hazır" sözünün gerginliğindeki polis, kamyondaki görevlinin rahat bir davranışından şüphe duyup ateş açmış ve vatan evladını şehit etmişte olabilirdi. Olayların asılsız gerginlik verici ihbarların bizi ne duruma getirdiğinin görebiliyoruz değil mi? İhbarcı dün yine aynı mail adresini kullanarak tekrar ortaya çıktı ve mailinde adeta polise isyan ediyor ihbar ettiği 5 araçtan sadece birisine bakıldığı ona da düzgün bakılmadığını söylüyor. Diğer kamyonların İstanbul da nevruz kutlamaları çerçevesinde kullanılacağını belirtiyor.

Ne diyelim Allah akıl fikir ihsan eylesin. Zaten iyice gerilmiş toplumumuzu daha fazla kimsenin germesine izin vermeyelim dikkat edelim bir noktadan sonra ipler kopabilir.

 
Toplam blog
: 4
: 366
Kayıt tarihi
: 13.03.10
 
 

>Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği öğrencisiyim. Güncel konular hakkında yazmayı seviyo..