Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '13

 
Kategori
Güncel
 

Kim bu molotofçular?

Kim bu molotofçular?
 

Taksim-Gezi Park eylemlerinde beklenen provokasyon gerçekleşti…

Yapılan provokasyon polisin saldırıya geçmesi için yetti de arttı bile.

Ancak provokasyonu yapanlarla ilgili akıllardaki soru işareti saatler geçtikçe büyüyor. Yukarıdaki resme dikkatlice bakınca ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Taksim Meydanı’na bu sabahın erken saatlerinde yapılan polis müdahalesi sırasında aniden ortaya çıkan bazı kişiler dikkat çekti.

Polise Molotof kokteyli ve havai fişek atan saldırganlar sosyal medyada da gündemin ilk sırasına oturdu.

Bu şahıslar öylesine pervasızlar ki; televizyon kameralarının önünde eylemlerini gerçekleştiriyor. Polis ise bu şahıslara hoş görü ile bakıp, Toma ile sıktığı su, molotofcuların yakınından bile geçmiyor.

Twitter’da yapılan yorumlarda molotofçuların polis müdahalesi ile aynı anda ortaya çıktığı ve organize bir şekilde polise saldırıda bulunduğu yazıldı.

Gezi Parkı eylemcilerinin de tepki gösterdiği molotoflu saldırganların kim olduğu merak konusu oldu. Vali molotofçuların SDP(Sosyalist Demokrasi Partisi) üyesi olduğunu açıklayıp, isim verdi. SDP ise valiyi yalanladı.

Sahi kim doğru söylüyor?

SDP'liler bellerinde silah, ellerinde telsizle mi dolaşıyor?

Atılan molotoflar neticesinde bazı TOMA'lar zarar gördü.

Müdahalenin başlamasıyla birlikte bölücü örgüt PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerini taşıyan bazı kişiler Taksim Meydanı'nda görüldü.

Yani polis, PKK ve diğer destekçi unsurlar, Gezi Park eylemlerine karşı ortak hareket ederek, ne kadar demokrat olduklarını, ne kadar barışsever olduklarını herkese gösterdiler.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..