Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '07

 
Kategori
Siyaset
 

Kim daha iyi kandırırsa!

Kim daha iyi kandırırsa!
 

Artık yeter diye haykırıyorum. Susun artık, susun ki halk sizi bir şey sansın. Nedir bu palavralar? Bu politika hiç mi düzelmeyecek? Ne sanıyorsunuz siz bu halkı?

Feryat ediyorum da sesimi kim duyuyor? Çevreme yetiyor sesim… Yani benimle hemfikir olanlara… Herkes duysun istiyorum sesimi. Duysun ki onlarla fikirlerimizi tartışalım. Tartışalım ki doğru kişiyi bulalım. Tabii varsa!

Bizleri kandırma yarışında bakalım kim birinci olacak…

Biz sizden aş mı, iş mi istiyoruz? Ucuzluk mu istiyoruz? Biz sizden ne istiyoruz biliyor musunuz? İşinizi dürüstçe yapmanızı…

Eğer dürüstlük olursa, torpil kalkarsa o zaman bu milletin yüzü zaten gülecektir. Aşımız da işimiz de bizim elimizde olacaktır.

Devleti kendi işlerinde kullanmayan, hiçbir ülkeye boyun eğmeyen hatta yalvarmayan, milletine zarar getirmeyecek işlere imza atacak, dini siyasete alet etmeyecek, doğuda doğulu, batıda batılı olmayan, kendini; doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle tüm halka sevdirecek bir lider aranıyor…

Var mıdır acaba buralarda?

Daha önceleri de kandırma politikaları oldu. Hatta başa da geldiler o politikalarla... Ama sonunda ne oldu?

Halk sizi baş tacı da eder, baş aşağı da eder.

Sabah açıyoruz arkadaşlarla gazeteleri. Şöyle bakıyoruz günün palavralarına, fıkralarına… Hiçbir fıkra bizi seçim zamanlarındaki siyasi kavgaları kadar güldürmüyordur.

Halkım doğru seç yöneticini. Kendi çıkarın için oy verme sakın ola. Gün gelir devran döner ayaklar baş, başlar ayak olur unutma sakın ha!

Haydi, işiniz rast gele…
 
Toplam blog
: 31
: 2812
Kayıt tarihi
: 11.06.06
 
 

Bilgisayar Mühendisi arakibul.com site yöneticisi ..