Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Kimliğimiz

Kimliğimiz
 

Adam ölmeseydi, iyiydi. Öldü, neler oldu gördünüz. ' Hepimiz Hrant ' olduk bir çırpıda. Bu yetmedi, hepimiz ' Ermeni ' olduk alelacele.. O da yetmedi, Ermenice ezgiler dinledik. Ardından da ' Katil 3O1 ' diye pankartlar açtık yol boyunca. Müslüman olmadığı için de, ' Allah rahmet eylesin ' diyemedik. ' Taksiratlarını affetsin ' dedik. Dualar edildi. Allah kabul eylesin .

Şimdi düşünüyorm da, bu olay, Ermenistanda bir Türk'ün başına gelseydi, Ermeniler bizim gibi davranır mıydı? 'Hepimiz'Türküz' diye bağırırlar mıydı?. Onca diplomatımız Ermenilerce öldürülürken, Ermeni Devleti olayı kınar mıydı? Ya da, cinayetin işlendiği ülkenin insanları: 'Hepimiz Ermeniyiz..!' derler miydi? Fransa'sı, Almanya'sı, Amerika'sı..!? Bunlar, herkesin aklına takılan suallerdir. Ben bu internet ortamında, suç sayılmayan fikirlerimi ifade ediyorum. Bir suç oluşursa da bundan yazarı mes'uldür.. Şartnameyi baştan böyle imzalamışızdır. Sayın editörlerden ricam, bu yazıyı kesintiye, kazaya uğratmamalarıdır.

Devam ediyorum. Yarın, bir gün.. Ve de bir kenara not edin. Sizler de ediniz Sayın Editörlerimiz. Başta Ermenistan olmak üzere diğer dış devletler: (Eski deyimle) ''Türkler, zevahiri kurtarmak için cenazede 'Timsah' gözyaşları döktüler' diyebileceklerdir.

Şu, pankart açarak da: 'Katil' dedikleri 3O1 nci maddesi, Türkiyenin bir savunma iç mevziidir. Ceza Kanunumuzda bu madde; Türkiye Cumhuriyetini, TBMM. sini, T.C. Hükümetini, yargıyı alenen aşağılamak suçtur. Gelelim Avrupa Birliği, bu maddeyi, bizden kaldırmamızı istiyor.. Neden?? Emperyalist ülkelerin üzerimizdeki oyunlarının bir parçasını teşkil ediyor da ondan.... AB, kendi ülkelerinde, Almanya, Fransa ve İtalyada kanunlarında yazılı olduğu veçhile bu tür eylemler suç sayılmaktadır. AB ülkelerinin ilgilileri, aklıevvelleri, komşu kapısı yaptıkları Türkiyeye zırt-pırt gelerek bu kanunun kaldırılması için çığırtkanlıklar yapıyor. Bunlar, ilk önce kendi ülkelerinde, kendi kanunlarının kaldırılması ve değiştirilmesi için savaş versinler de, sıra Türkiyeye gelsin.

Bizleri, içimizdeki mevzileri, 'Bizden biri olsa' dahi vurmak isteyeceklere asla imkan tanımamak gerekmektedir.

Yoksa, bir 'Kimlik' bunalımı mı yaşıyoruz.?.. Adam ölmeseydi iyiydi.. Cenazede, 'Hanyayı da,Konyayı'da'' öğrenmemize vesile oldu.

Ört ki, Ölem !...

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..