Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '10

 
Kategori
Dünya
 

Kimse Amerikayı eleştirmesin

Kimse Amerikayı eleştirmesin
 

Kimse Amerikayı veya diğerlerini eleştirmesin. Buna kimsenin hakkı yok. Ne yapabildik bu ülke için, bu ülkeye neler verebildik kuru bir sevgi adından başka. Yıllardır ideolojilere mahkum kalmaktan, slogan atmaktan başka ne verebildik bu ülkeye. Bir yandan Amerikan emperyalizmini eleştirirken öte yandan hamburgerciye gitmek, Alman arabasına binipte Türk Bayrağı sallamak, yıllardır imam hatip korkusuyla meslek liseleri adı altında gençliği engellemek, başörtüsü nedeniyle okutmamak, bir araştırma ve geliştirme yeri olan üniversiteleri siyasete itmek ve çalışmak yerine neden ülkemizin kaynaklarını kullanamıyoruz sorusunu sormak ne yazık ki ülkemizi geliştirmiyor, ilerletmiyor ve bu ülkeye olan sevgimizi belgelendirmiyor.

Oysa Amerika veya diğerleri değil miydi kafa yoran, çalışan, araştıran, geliştiren amaçlayan. Oysa Amerika veya diğerleri değil miydi bizim kabullenemediklerimizi kabul eden, bizim kültürümüzle bizi çağıran ne olursan ol gel çalış geliştir diyen..

Nasıl ki bir hayal sadece bir hayalden ibaretse ideolojilerde sadece ideolojilerden, sloganlarda sadece gürültüden ibarettir. Eğer günümüz dünyasına bakarak ülkemizin makyajını silerseniz yıl 2010 olmasına rağmen 1970'lerde yaşadığımızı göreceksiniz. Ayrıca her yeni bir gelişmelerinde, geliştirmelerinde bu fark açılıyor ve açılmaya devam edecektir.

Kafa yordular, akılı davrandılar, çalıştılar, kazandılar ve şimdi süper güçler. Şimdi istediğin kadar bağır Türkiye.. Güç onlarda, kolluk onlarda, kıllık onarda...

 
Toplam blog
: 3
: 293
Kayıt tarihi
: 17.02.10
 
 

Endüstriyel elektronik teknolojileri ve otomasyon teknikeriyim... Kalemin yasal bir silah olduğun..