Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kuşadası ve Antalya arasında geçiriyorum günlerimi. 25 yaşındayım ve Akdeniz üniverstesi mezunuyum. Şimdi ise hayat pusulasına dikmiş gözlerimi sabırla ve endişeyle gelecek geçmiş ve her ikisi arasındaki alternatiflerin hangisni gösterecek diye ibre bekliyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ne Ağlarsın?

tek kelimeyle harika, herkesin okuyup sonra bir müddet dalıp gitmesine neden olabilecek kadar ve çok doğru demişsin dedirtecek kadar konusu ve üslubuyla harika kusursuz bir yazı ve anlatım, düşünmemi sağladığınız için teşekkür ediyorum.

09 Şubat 2010 02:39
"Diyen gitti" mi Anne?

göz gezdiriyordum blogunuza gördüm teredütte akldım ama kaçış yok biliyorum o biriken gözyaşları yada ertelemeye çalıştıgımız keder yakalayı veriyor ansızın bulaşık yıkarken yemek yaparken annem olsaydı şöyleydi böyleydi.... diye. Zamanında hiç farketmedğimiz sarı ışıklı ışıgı kadar sıcacık evler ve günler nasılda canlanı veriyor gözünün önünde insanın. Ne dibe vuruyorsun ne de kıyıya. Yüzmekten baska care yok hayatta. Bende annemi kaybettim 3 ay önce. Melekler annelerimizle olsun. Ve ağladığımız hiç görmesinler. Her zamanki gibi yine bizim için üzülmesinler...

01 Şubat 2010 04:30
13 Eylül...

eylülü çok seven ve başak olan benden bir başka başak'a mutlu yıllar herşey gönlünce olsun

14 Eylül 2009 14:44
 
Toplam blog
: 34
: 1022
Kayıt tarihi
: 02.07.09