Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '09

 
Kategori
Magazin
 

Kimyalarını birleştirdiler, emeklilikten vazgeçtiler

Kimyalarını birleştirdiler, emeklilikten vazgeçtiler
 

C.Schiffer bir zamanlar en gözdeler arasındaydı. (solda) üçlü efsane (sağda) şimdi tekrar çıkıştalar


Onlara “üçlü efsane” diyorlardı, kurulan her podyumda en gözde, en çarpıcı, en seksi modellerdi. Şimdi kendilerini emekliye ayırarak Samanyolu’na karıştıklarından beri pişmanlar. Ve de nasıl bir delik bulsak da nefes alsak diye bu üçlü, tekrar bir araya geldiler. Görünen o ki, bir müddet köşeye çekildikten sonra, yüzlerini unutturarak özletmek ve “bu pilde iş var” dedirtmek yeniden.

En taze örnek, geçenlerde Hollandalı TV. Yıldızı Patricia, 60’ından sonra Playboy’a soyunmağa karar verdi. Belki oradan ilhan aldılar.

Onu bunu bilmeyiz. Herzigava (36), Christensen, (40) ve Sehiffer (39) üç sac ayağı iken, şimdi oldular, “3 emekli ahbap çavuş” Bir zamanlar bu üçlü, podyumlarda yürek hoplatıp, yürekleri kaldırırlardı. “Bir zamanlar maziye bak, ne kadar şendik” şarkısını bilselerdi, bizlerle beraber söylerler miydi? Herhalde nefreti makamından söylerlerdi.

Nerede o yürekleri hop hop ettiren kalça savuruşları nerede? Nerede o ceylandan kıvrak bedenli mabudeler nerede? Nerede o göğüsler. Birisi kalk gidelim derken, diğeri de otur oturduğun yerde diyen ve zıp zıp zıplayan? Nerdeler. Demek ki eskiye mazi, yenmişe de kuzu diyorlar ha! Yazık!.

Şimdi şöyle mi diyeceğiz? “Mankenler; yaşar, büyür, zirveye çıkar, iner gibi yapar, eteklerinde dolaşır, sonra da unutulur” Şimdi bu üçlü, son olarak bir hamle yaptılar. Son değildir belki. Arkası gelir. Çizmelerini çektiler ayaklarına, cıbıldak poz verdiler.

Bunlardan Schiffer “ Kimyamız birbirine çok uyuyor” diyor, başka bir şey demiyor. Formülünü bir verseler, uyumsuzlar uyuşurlar mı dersiniz? Velhasıl, kimyalarını birleştirdiler, emeklilikten vazgeçtiler.

Sanatkârlık, kendini yenilemek hüneridir bir bakıma. Hep ev ekmeği, hep ev ekmeği olur mu? Biraz da çarşı ekmeği olsun, çeşit. Di mi ya?!

Onlara bakmayın siz. Emekliyiz derler, samanyollarına karışır gibi yaparlar, bir yerlerden bütünleşerek yıldız olarak çıkıverirler karşımıza. Kaderlerini birleştiriveriyorlar. Bir bakıyorsunuz 60’lık olanı, soyunmağa kalkıyor.

İnsan bakıp bakıp da, “ yahu bunların neresi emekli” diyesi geliyor. Lâf aramızda, iyi direniyorlar ha! Bakalım nereye kadar. Yaşayıp, göreceğiz. Bu tramvay durmaz. Gitti, gidecek. Durak yerleri belli. Taaa ki “depoya” gidesiye kadar.

Ört ki, ölem!

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..