Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk '' Yaz Bahçesi Elçin Sangu ''

Kiralık Aşk '' Yaz Bahçesi Elçin Sangu ''
 

kiralık aşk


Yayına başladığı günden beri izlenme oranı birinci sırada olan yaz dizimiz bence sezonu da iyi kapatır. Her ne kadar başka dizilerde ki karakterlerden benzerlikler olsa da, dizilerin izlenmesi için bazı formüller vardır. Yapımcı ve senaristerde bunu uyguluyor. Bizi eğlendirebilecek bir dizi, Barış Arduç için iyi bir başlangıç olacağını düşündüğüm önceki oyunculuklarından çok burada daha fazla bir kitleye hitap edebileceği için kendisini bir sonra ki işinde, fayda sağlayabilecek bir rolde izliyoruz.

Bir dizide başrol oyuncularının kimyası tutması gerekir. Eğer bu uyum olmazsa, izleyici bunu hemen hissediyor. Bence barış arduç ve elçin sangu bu kimyayı yakalamışlar. Yasemin karakteri her dizimizde olan aykırı sarışın, her şeyi isteyen rolü ile oyunculuğunu sergiliyor. Diğer dizilere göre farkı, bu karakterin aptal sarışın rolü değilde daha akıllı ve cabbar olması bir fark yaratıyor.


Yaz Bahçesi

Elçin sangu bir yaz bahçesi gibi, bana göre Bir Aşk Hikayesi dizisinde ki aykırı kız rolü o fettan hareketleri dizide çok önemli bir yer tutmaktaydı. İçinde ki karakterin dışa vurumu için kendisine çok iyi bir rol gelmişti. Kurt Seyit ve Şura rolünde bana göre duygusal kadın rolünün altından tam bir başarı ile kalktı. Her ne kadar dizi bizim memlekette pek seyredilmese de, ben o dizi içinde kendisini parlayan bir yıldız olarak gördüm. Bana göre kişiliğinin iyi bir yansımasını bize izlettirdi. Ses tonu, bakışları, beden dili ile kendini anlatabildi.

Ne yazık ki Sevdam Alabora gibi saçma bir yapıma, eminim ki bir hata sonucu evet dedi. Türk halkı hep aynı şeyi izlemekten bazen keyif almaz. Orada ki rollerde çok çakma rollerdi. İyi ki bitti. Kendisini yukarı değil aşağı çekecek bir roldü. Kimse yaz bahçesinde kaktüs görmek istemez.

Kiralık Aşk ile gözlere sürme çeken saf , temiz, dobra kız rolü ile Defne '' Elçin Sangu'' hayran kitlesini dahada ileriye taşıyacağına inanıyorum. Halkımız temiz kalpli tavrı olan rollere cevabı hep evet olmuştur. Zaten bunun cevabını reytingler ile alıyoruz sanırım. Şimdi kendisini o yaz bahçesinde bir gül,lale, sümbül ve en çok da bir papatya gibi içindeki binlerce rengi ve kişiliği görebileceğimiz bir rolde izleyeceğiz. Her bölüm heyecanla beklenen bir saflığın dışa vurumu ile izleyiciye kendini seyrettireceğine inanıyorum. Kendisi bence daha da fazla başarılı olmayı hak ediyor.

Neriman hanım rolü ile izlediğimiz Nergis Kumbasarın kendisini bir oyuncu olarak çok beğenirim. Aşk Yeniden dizisinde ki çok tutulan karakter olan mukaddes ''Lale Başar '' rolündeki gibi kendisini görür gibi olsam da ilk bölümün 20.dakikasından sonra hemen o rolden sıyırdığını düşünüyorum. Hatta erkekler ve kadınlarla ilgili uzun zamandır, bu kadar doğrucu yorum yapan bir karakter yoktu. Tabi ki Poyraz Karayel dizimizin Zülfikarı '' Celil Nalkaçan '' çok farklıdır. Aforizma olacak sözleri ile hepimizi çok güldürdü ve eğlendirdi. İki bölüm geçmesine karşın kendi karakterini öne sunan Neriman hanımında bilinen ama unutulan kendine has sunumu ile aforizmaları çok konuşulacak gibi. Bunlardan bazılarını dile getirmek istedim.


*Erkek dediğin teknik taktiktir.

*Teknik taktik dediğin kılık kıyafetten başlar.

*Bir kadın için güzellikle rahatlık ters orantılıdır.

*Erkekler karşılarında mutlu pozitif kadın görmek isterler. O yüzden biz kadınlar evlenene kadar gülümseyip, evlendikten sonra ömür boyu surat asarız.

*Erkekle ortak müzik zevklerin olsun. Erkekler kendilerine benzeyen şeyleri sever.

*Yada erkeğin sevdiği bir kitabı kadının'da okuduğunu görmesi gibi

*Ve kadında topuklu ayakkabı, saç ve makyaj olmalıdır.

Yeni bölümlerdeki aforizma sözlerin devamı ile yaz bahçesi Elçin Sangu ve ekibindeki tüm oyuncu, teknik kadro ve senaristine şimdiden başarılar. İyi bir yaz dönemi geçirmeleri dileğiyle. Bol reytingler.


Muratsari8084@hotmail.com

https://twitter.com/muratsari8084

27.06.2015

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..