Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk'a büyük reyting şoku!

Kiralık Aşk'a büyük reyting şoku!
 

Bir yapımın devamlı izleniyor olması, onun en iyisi olduğuna ya da sektörün en örnek hikayesi olduğuna dair inanışların ortaya çıkmasına neden oluyor. Yani dizi ya da program çok izleniyorsa onu kimse eleştiremez, ona kimse burun kıvıramaz diye düşünülüyor.

Star ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk'ın durumu da aynen böyle.

Başladığı ilk günden beri reyting konusunda hiç sıkıntı çekmeyen, kısa zamanda kendisine gayet iyi bir kitle oluşturan yapım haftalar ilerledikçe dizi dünyasındaki yerini sağlamlaştırmıştı. Ancak dizinin hikayesinde son 7-8 bölümdür bir saçmalama görülüyor, bu durum birçok izleyici tarafından da fark ediliyordu.

Koray karakterinin abartılı şekilde öne çıkması, Defne ile Ömer'in çocuk oyuncağına dönen ilişkileri, Yasemin ve Sinan ikilisinin bir anda birbirine dönmesi derken hikaye zorla ilerliyor gibi bir izlenime neden olmuştu. Ki bu durum kendisini reyting sıralamalarında da göstermeye başladı.

TV8'de yayınlanan Survivor'un cuma gününe de konulması ile birlikte her yapım gibi Kiralık Aşk'ta olumsuz şekilde etkilendi. Bu olumsuz durumda saydığım hikayesel sıkıcılıkların da Survivor kadar etkisi olduğunu düşünüyorum.

Kiralık Aşk'ın dün yayınlanan 37.bölümü TOTAL grubunda 4. AB grubunda 2.oldu. AB kısmında yalnızca Survivor'a geçilmesi gayet normal iken, TOTAL'de Fatih Portakal'dan daha az izlenmesi şaşırtıcı bir durum olsa gerek.

Bu kadar iyi ve diziye sadık bir kitleye sahip olan Kiralık Aşk'ın hikayeyi bir anda düzeltmesi şart. Yoksa sezon sonunda final ile ekrana veda edebilirler.

Hikayenin ilerleyişi de bu sonu doğrular gibi sanki.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..