Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk'ı zirveden indirdiler!

Kiralık Aşk'ı zirveden indirdiler!
 

Geçtiğimiz sezona göre daha bolluk içerisinde geçen televizyon ekranı her gün yepyeni sürprizlerle bizleri karşılıyor. Şu zamana kadar beklenenden yüksek izlenme oranları alan yapımlar ile tam tersine bekleneni veremeyenleri karşılaştırsak buradan Edirne'ye kadar duble yol olur vallahi. Hal böyle iken hafta hafta değişen sonuçlar ile karşılaşmamız sıradan bir hal aldı. Bu tür değişkenlik içeren sonuçlardan bir tanesini geride bıraktığımız cuma günü gördük.

Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Bana Sevmeyi Anlat ve Kaçın Kurası gibi yapımların yarıştığı cuma gününün lideri sık sık el değiştirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta TOTAL grubunda Arka Sokaklar'ı, AB ve ABC grubunda ise Kiralık Aşk'ı zirvede görmüştük. Ancak bu hafta hem AB hem de ABC grubunun lideri değişti.

Geçen hafta TOTAL grubunda 7.36 reyting ile Arka Sokaklar liderdi. Bu hafta ise yine Arka Sokaklar 7.84 reyting ile TOTAL grubundan lider çıktı.

Geçen hafta AB grubunda 6.82 reyting ile Kiralık Aşk liderdi. Bu hafta ise Bana Sevmeyi Anlat 6.57 reyting alarak liderliği devraldı. Farkındaysanız Kiralık Aşk'ın geçen haftaki reyting oranından 0.25 reyting daha az almasına rağmen lider olan bir Bana Sevmeyi Anlat görüyoruz. Bu da durumu özetliyor sanırım.

Geçen hafta ABC grubunda 6.46 reyting ile Kiralık Aşk liderdi. Bu hafta ise Arka Sokaklar 6.83 reyting oranı ile liderliğe yükseldi. Kiralık Aşk ise geçen haftaya benzer şekilde 6.45 reyting alarak 2.sıraya düştü.

Bu oranlar hafta hafta değişiyor elbette. O yüzden birini kötüleyip diğerine yıkama yağlama yapmanın pek anlamı yok. Ama karşısında 10 yılı deviren Arka Sokaklar gibi bir rakip olan Kiralık Aşk'ın birbirine benzeyen bölümler ile liderliği sürdürmesini beklemek de hayalcilik olur. Yani Ömer ve Defne ikilisinin arasına yeni bir kiralık aşkı yani Pamir'i sokmak başta mantıklı gibi geliyor. Ancak hafta hafta olay birbirine benzeyen bölümler ve hikayeler haline gelince izleyici kaybı söz konusu oluyor.

Kiralık Aşk'ın konu açısından renklenmesi ve çeşitlenmesi şart. Yoksa Rıza Baba ve ekibi enselerinde bekliyor.

''Hemen o reytingi bize bırak evlat!'' repliğini bile duyabiliriz vallahi. O derece.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..