Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk'ın dönüşü muhteşem oldu!

Kiralık Aşk'ın dönüşü muhteşem oldu!
 

Yeni sezonun en çok merak uyandıran günlerinden olan cuma gecesini geride bıraktık. Bir yanda 11.sezonunu yaşayan Arka Sokaklar, başka yanda geçtiğimiz sezonun en sürpriz yapımı olan Kiralık Aşk, öbür yanda yaz aylarında başlayan ve iyi bir grafik çizen Bana Sevmeyi Anlat var. Buna bir de Show ekranlarında yayınlanan ve ''nöbet'' özelliği taşıyan Güldüy Güldüy Show Çocuk'u ekleyebiliriz. Ha bir de Rengarenk isimli dizinin Kaçın Kurası adıyla yayınlanan yeni versiyonu var.

Bu 5 yapım arasında gidip gelen izleyicilerin kimin tercih edeceği ve nasıl bir tavır takınacağına dair tartışmaların sonu sabah saatlerinde yayınlanan reyting sonuçları ile belli oldu. Bu sonuçlara göre ; geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde reytinglerinde gözle görülür bir düşüş olan ancak yine de 2.sezona başlama kararı alan Kiralık Aşk gayet güzel bir dönüş yaptı. Kiralık Aşk AB ve ABC grubunda 7 reyting civarında bir oran alarak lider olarak çıktı. TOTAL'de ise 11.sezonuna başlayan Arka Sokaklar'ın ardından 2.sırada yer aldı. Ki bunu da çok ciddiye almamak gerekiyor. Çünkü Arka Sokaklar'ın TOTAL grubunda yaratmış olduğu etkiyi bilen biliyor. Geçmek ya da geçememek çok büyük bir etki yaratmayacaktır. Elbette başarılı olunduğunu da engellemeyecektir.

Kiralık Aşk yeni sezona Seçkin Özdemir ve Müjde Uzman gibi 2 transferle girerken, yeni sezonda yine bir ''kiralık aşk'' vakası ile karşılaşacağımızı müjdeleyen bir bölüm ile ekrana geldi. Kendisini yurt dışına atarak Defne'den ve sevgisinden kaçmaya çalışan Ömer ile Ömer'i unutmaya çalışırken başka işlerle ilgilenmeye çalışan Defne'yi anlatan yeni bölümün gayet dikkat çekici olduğu sosyal medyadaki etkisinden yine belli olmuştu. Olmuştu ki sonuçlar böyle güzel şekilde geldi.

Kısacası, geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde ''sıkmaya başladığını'' düşündüğümüz Kiralık Aşk'ın dönüşü hem hikaye olarak hem de reyting olarak muhteşem oldu. Bundan sonra ipler tamamen onların elinde. 

Gelsin reytingler!

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..