Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk'ın yeni Yasemin'i belli oldu!

Kiralık Aşk'ın yeni Yasemin'i belli oldu!
 

Ağustos ayının içerisinde yer alırken, bir yandan yeni televizyon dönemi için gerçekleştirilen hamlelerin bir bir açıklandığı bir dönemde yer alıyoruz. Geçtiğimiz sezonu başarılı şekilde geçiren ve önümüzdeki sezonda da devam etmeyi garantileyen birçok yapım yeni yüzler ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken, bu duruma örnek olarak gösterilebilecek bir gelişme Kiralık Aşk dizisi ile ilgili olarak geldi.

Bilindiği üzere ; geçtiğimiz 2015 yılının yaz aylarında başlayan ve yakaladığı başarı sayesinde kış sezonda da devam eden Kiralık Aşk merak uyandıran bir sezon finali ile ara vermişti. Bu bölümün ardından dizide Yasemin karakterini canlandıran Sinem Öztürk'ün diziden ayrıldığı haberi gelmiş ve bu durum büyük ses getirmişti. İşte bu ayrılığın yerini doldurmak amacı ile yapıldığını düşündüğüm yeni bir karakterin haberi bugün kulislerde konuşulur oldu.

Yasemin karakterinin yerini doldurmak amacı ile hikayeye dahil olacak bu karaktere son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Müjde Uzman hayat verecek. Uzman kısa süre önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldığını resmen açıklamış ve bu haberin ardından gözler güzel oyuncunun yeni işlerine çevrilmişti. Bu haber ile ilk yeni işi belli olmuş oldu.

Kiralık Aşk dizisinin genelinin Ömer ve Defne arasında olan olaylar ile geçtiğini varsayarsak, Yasemin karakterinin diziden ayrılmasını çok büyük bir kayıp olarak düşünmeyebiliriz. Bu noktadan sonra Müjde Uzman'ın canlandıracağı karakterin kime doğru bir ''yürüme'' hareketinde bulunacağını görmek gerekiyor. Boşta kalan Sinan'a ya da Ömer'e partner olarak düşünüldüğü konusunda net bir fikrine sahip olduğumuzda ancak yorum yapabiliriz sanırım.

Her neyse. Hayırlı uğurlu olsun diyelim.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..