Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Kasım '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk reytinglerde tepetaklak oldu!

Kiralık Aşk reytinglerde tepetaklak oldu!
 

Televizyon dünyasının ne kadar 'nankör' olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Ayran gönüllü bir insanmış gibi davranan sektör, her an yeni bir kurban seçerek ilerlemeye devam ediyor. Yeni bir yapım ortaya çıkınca eskisini bir anda devre dışı bırakan, bunu yaparken de en ufak bir tereddüt yaşamayan sektörün kurbanlarından bir tanesi daha belli olmak üzere.

Star ekranlarında yayınlanan ve 2.sezonu ile ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Yazlık olarak başlamasına rağmen yakalamış olduğu büyük başarı ile normal sezonda da devam eden, zamanla televizyon efsaneleri arasına giren ve aynı gün yayınlandığı Karagül dizisini dahi geride bırakmayı başaran dizinin bu başarısı bu sene tam anlamıyla tepe taklak oldu.

Oyuncu kadrosundan Sinem Öztürk'ün ayrıldığı, Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir gibi isimlerin dahil olduğu yapımın dün akşam yayınlanan bölümü ile ilgili olarak gelen sonuçlar can sıkıcı boyuttaydı. 2 hafta öncesine kadar TOTAL'de Arka Sokaklar'ın ensesinde olan, AB ve ABC gruplarında ise zirvede yer alan yapım bu hafta tarihinin en sert düşüşünü yaşadı.

Dizinin dün akşam yayınlanan 60.bölümü TOTAL grubunda 4.65 reyting ile 7., AB grubunda 5.65 reyting ile 3., ABC grubunda ise 5.11 reyting alarak 7.olabildi. Özellikle TOTAL grubunda lider Arka Sokaklar ile arasında 2.65 civarında bir fark olması durumun ne kadar vahim hale geldiğini gösteriyor sanırım.

Daha önceki yazılarımda hikayenin gereksiz şekilde başa sardığını, özellikle Pamir karakterinin araya girmiş olmasının izleyici tarafından olumsuz şekilde karşılandığını yazmıştım. Olumsuz karşılamaları elbette normal, sonuçta Defne ve Ömer ikilisinin aşk sahneleri için diziyi izliyorlar. Ancak ekibin Pamir karakteri ile heyecanı ve tutkuyu arttırma talebine de karşılık vermiyorlar. 

İlk sezonuna oranla daha durağan bir seyir izleyen Kiralık Aşk'ın bu düşüşe bir çare bulması şart. Yoksa ilk sezondaki büyük başarısı ile değil, ansızın başa gelen çöküş haberi ile anılabilir.

Aman dikkat yani.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..