Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Kiralık karizmalar/ Özellikli profilleri olanlar bundan ekonomik fayda sağlayabilirler

Kiralık karizmalar/ Özellikli profilleri olanlar bundan ekonomik fayda sağlayabilirler
 

Kendinize neden bedava bakıtıyorsunuz, parayla baksınlar; günümüzde her şey ticaret oldu artık. Malum geçim dünyası, evir değişti, teknoloji işimizi elimizden aldı; çoğumuz artık nasılsa para kazanacağımız bir işimiz olacak diye bekleyemeyiz.

Kadın erkek hepimizin insanlara ilginç gelen yönümüz olabilir. Gülüşümüzü satarız. Stendap yaparız; Cem Yılmaz’da koltuk 250 ise bizde de 50 olsun. Parkta bahçede iki dönsek, ağabeyler amcalar mangiz vermezler mi? Valla ben veririm!

İşsiz genç kızlarımız köşe başlarında Çingene Zehra kılığına girip tebdili kıyafet tezgâh kurup fal baksalar yevmiyeyi doğrulturlar valla!

Yani şimdi işin ahlaki boyutuna hiç girmeyelim. Burada mizah yazmıyor, değişen dünyadan bahsediyoruz. Ve bu değişen dünyayı algılayamayan dinozorların görüşleri bizi ilgilendirmiyor.

Karakaşlarımızı, ela gözlerimizi kiraya verebiliriz. Süper karizmatik metro seksüel bir erkekle, Granada’nın kırmızı gülü Skarlet Afton’la karşılıklı yemek yemenin bence bedeli olmalıdır. Belki Tanrı onlara sıkıştıkları zaman bu özelliklerini kullansın diye vermiştir. Birileri belki yine de kullanıyordur ama onlardan bize ne.

Sizlerin bizlerin, kendimizin cesaret edip yararlanamadığımız özellik ve güzelliklerimizden birileri cebini dolduruyor ama. Onların organizasyonunda yapınca sanat oluyor; siz kendiniz yapınca ayıp, hafiflik. Para verdikleri zaman türkü şarkı söylemiyor musunuz kardeşim. E bunu parkta, bahçede, sokakta, plajda kendiniz yapın. Sokak şarkıcıları, plaj ressamları, sıra gecesi türkücüleri, çiçek satan güzeller,  genç kızlara kayak öğreten yakışıklılar… Yani bunları ben mi söyleyeceğim. Fabrika işçiliği, tarla işçiliği öldü; artık bu devrin işleri bunlar. Özelliği/güzelliği olanlar “Yetenek Sizsiniz” de, olmayanlar tarlada çalışacak.

İçinizdeki Jennifer Love’ler, Imran Abbas’lar kim bilir hangi kızların, erkeklerin hayalini süslüyorlardır; bu nedenle en güzel resimlerini kartpostal yapıp para ile satabilirler. Reklam verenler ve reklam şirketleri bir halttan anlamıyorlar. Reklamlarını TV’lerde gösteriyorlar. Kim TV seyrediyor ki. Örneğin dondurmacıysan  (Algida mesela) işsiz genç kızları ve yakışıklı gençleri İstiklal Caddesi’nde dondurma yiyerek dolaştır. Ürününün daha büyük reklamı olur. TV’lere milyonlar akıtıyorsun. Bunlara yevmiyelerini versen yine yaparlar bu işi.

Ekonomik zorluk içinde anne babalar küçük tatlı çocuklarını çocuk hasreti çeken ya da çocukları çok seven kimselere çocuğun masraflarını karşılaması bedelinde hafta sonları çocuklarınızı parklarda, bahçelerde (sizin kontrolünüzde) gezdirebilirler mesela.  Güzel hayvanlarınızı /kangalınızı, Alman kurdunuzu, papağanınızı vs) masrafı karşılığında bir bedelle belli süre için isteklilerle (yüzlerce istekli çıkacaktır) kiraya verebilirsiniz. Keza lüks arabanızı, villanızı, yatınızı, kotranızı meraklılarına ücreti karşılığı kiralayabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..