Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kiraz Mevsimi " Ayaz evlen benimle "

Kiraz Mevsimi " Ayaz evlen benimle "
 

Geçen haftaki düşük reytinglere göre, şimdiki alınan başarı geçmiş zaman ile aynıdır. Cumartesi zirvesi yine Kiraz Mevsimi'ndedir. Demek ki insanlarımızın bir kısmının ihtiyacı Ayaz ve Öykü aşkıdır.

Özgür Çevik oyuncumuzun katıldığı dizi, kendi oyunculuğu güzel olmasına rağmen, Öykü Ayaz aşkının arasına girdiği için halk benimseyemedi. Zaten yerine kimi alsalar benimseyemezlerdi. Öykü Ayaz aşkı ile yeniden alevlenen dizi, artık reytinglerdeki geri dönüşü ile de büyük sevinç uyandırdı.

Dizide ikili ilişkileri ve grup arkadasliklarindaki geçen söz diyalogları bazen çok iyi yazılıyor bazen çok saçma, hangi yabancı diziden olduğunu söyleme gereği duymuyorum ama oradaki bazı hazır replikler kullanılmasa daha iyi olurdu. Bunun yanında dizi eğlendiriyor, güldürüyor mu?

Bence Evet, bu yüzden çok da ayrıntıya takılmıyorum bu konuda, iki haftadır yüzü asık olan Ayaz'a bu ifade de en az gülmek kadar yakışıyordu. Ama bana sorarsan sen hep gül Ayaz, yakışıyor çünkü sana. Ayaz'ın hiç sorunu yokmuş gibi hiç ona yanlış yapılmıyormuş gibi Öykü'nünde ayni şeyi yapma konularına değinilmesi çok hoştu. Sonuçta erkeğe yapılmasını istemediğin şeyleri diretiyorsan, o da böyle bir seyi ister mi ? Diye sormak lazım.

İki kalp projesi alındı ama, Ayaz şimdi başka işler bakıyor. Çünkü her birey önce kendi ayakları üzerinde kalabilmelidir. Hani Oykü'de öyle dedi ya ! Benim işlerime karışma, yardım etme ! Ayrıca bu hafta Baba figürünün konması ile her ne kadar uzakta kalsa onunla bir şeyler paylaşmalı teması yine ilgi çekiciydi. Ve evlilik teklifinin bu konu ile bagdastirilip ilişkiye yeni bir boyut katilmasi, izleyiciyi yeniden ekrana bağlamaya devam eder. Kış aylarında bile reyting yüzdesini zirve yapan ender dizilerden, hele şu aralar bir çok güzel dizi reyting nedeni ile aramızdan ayrılmışken, Kiraz Mevsimi başarısı ortadadır.

Her ne kadar senaryoda sayısız hatalar olsa da, ana temanın iyi işlenmesi nedeni ile her şeyi unutturuyor. Aşk ne de olsa !!!  bak artık Ayaz'da evlilik teklifi aldı. Bu hafta ilginç bir bölüm olacak, herkese şimdiden iyi seyirler.

 

Murat Sari

Muratsari8084@hotmail.com

Https:// twitter.com/muratsari8084

23.12.2014

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..