Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kiraz Mevsimi neden sevildi?

Kiraz Mevsimi neden sevildi?
 

Kiraz Mevsimi bu yaz en sevilen ve tutulan dizi oldu. Neden sorusu geliyor insanın aklına? Onca dizi varken Neden Kiraz Mevsimi?

Aslında cevap basit.Yapımcılar çok basit bir formülü izliyor. Her yaz yakışıklı, kaslı, boylu poslu bir genç adam buluyorlar. Yanına bir de sevimli, hanım kız... Bir aşk hikayesi ekleniyor bir de. Kore dizilerinden kopya çekme modasına da uyuluyor. Salla karıştır. Al sana senaryosu basit olsa bile genç seyirciyi çekecek formül.

Kiraz Mevsimi de geçen yaz Güneşi Beklerken'in formülüyle yapılıp sunuldu genç izleyiciye. Yine bir Kore dizisi, yine aslında içinde birbirine aşık olan iki genç dışında çok da olay barındırmayan bir senaryo. Biraz sıcaklık, biraz komedi de var. En olmazsa olmazı ve kesinlikle genç izleyicinin gözünü boyayacak şey, zengin ve yakışıklı genç esas erkeğimizin hayallerin ötesinde bir sevgili olması.

Ne zaman diziyi izlesem Ayaz'ın bir jesti, bir sürprizi var. Yok böyle sevgili gerçek dünyada. Bu nedenledir ki çekiyor seyirciyi galiba, Her hafta başı belaya giren Öykü ve onu kurtaran sevgilisi Ayaz'ın meceralarını izliyoruz. Düşünsenize Öykünün her şeyi daha gerçekçi bir şekilde kendisinin halletmeye çalışmasını ve bu arada anlayışsız sevgili Ayaz ile uğraşmasını izlediğinizi. Çok seyirci çekmezdi herhalde.

 
Toplam blog
: 13
: 2205
Kayıt tarihi
: 24.06.14
 
 

Yüksek Lisans Mezunu, İletişim aşığı, Kitap kurdu, Sinema düşkünü, Müzik tutkunu, Trekking sevdal..